Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če jul 26, 2007 10:38 pm

Samo za 17 let staro hondo,ki je bla 06. v nulo zrihtana 5000k €
Lastniki hond upam,da vam tole da mal mislit.Fantje jst bom zj vzel kredit pa še enega Civica kupu čez 10 ali 15 let bom pa še dobr zaslužu na njem.
Doma že poteka misija "nakup hondinih vozil",kjer bomo vsi doma in celotna žlahta zj kupovali izklučno honda vozila,ker to je u iber dobra naložba.j**e* investiranje v nepremičnine splača se investirat v Hondo,ker ti po 15 letih vrne investicijo pa še premičnina je :D:D:D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Če jul 26, 2007 10:49 pm

se bote vsaj ornk pelal :lol: :lol: joke ;) ;) ;)
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Če jul 26, 2007 10:50 pm

Seat Leon 1.9 top sport
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1526845#

Slika

ne vem no...meni je bolj vsec original..ok ta je ekstremno predelan...ampak zame je prevec nacickan.. ;)
LP
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če jul 26, 2007 11:04 pm

V tuning sceni ma lastnik alex ali kaj te je že velike plane glede dodatne predelave Leona pa zaj nena vem al bo plane prenesu na morebitnega novega lastnika ali je dal avto samo za hec na avtonet.
Drugače je pa tale Leon za bruhat.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Napisal/-a Štrubelj Če jul 26, 2007 11:09 pm

kaj je pa s temu...
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1535282#

hoče miljone za golfa... pa še amortizerje je treba menjat...

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Če jul 26, 2007 11:37 pm

tale leon se pa tud celo večnost prodaja

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo Pe jul 27, 2007 7:06 am

Štrubelj je napisal/-a:kaj je pa s temu...

Sliko je pa tut fajn da se na 4 slikah v desnem zgornem kotu prst vidi :lol: :lol: :lol: :roll:
Slika

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar Pe jul 27, 2007 7:29 am

Štrubelj je napisal/-a:kaj je pa s temu...

Samo nekaj mora bit narobe , ker ma tak nizko ceno :roll: ....lahko da so res amortizerji v kiti....

Pa naj še kdo reče da majo stare honde dobre cene :!:
BMW E46

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Pe jul 27, 2007 7:56 am

Ne vem če ma ded tolko dnarja, zakaj ne menja feln. Obupne so. Pa crom špegli tudi. Pa kolko vem ima v notranjosti špar tunning alu predpražnike pa take finte.

Vglavno to zame ni okus. Pa črni avto pa srebrne mrežice. Oky ne potegne mi.

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Pe jul 27, 2007 8:52 am

feltne ma že gor ... tomasonke kromirane 19col. sicer so v originalu lepš kot krom...

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Uporabniški avatar
porihtano
Novinec

Kraj: KOROŠKA Prevalje

Napisal/-a porihtano Pe jul 27, 2007 10:02 am

leon se ze slabo leto prodaja,in mi je ful vsec!notranjost bi lahk bla sam u drugi barvi tapecirana :D
VW pa naj sam znak odstrani! :D
Slika

komen
Stalni uporabnik

Kraj: Ilirska bistrica

Napisal/-a komen Pe jul 27, 2007 10:03 am

se strinjam glede znaka...drugač je pa zelooo lep tale polo.. 8)
NOS is like a hot chick with STDs. You just want to hit it, but you're afraid of the consequences.

Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe jul 27, 2007 10:09 am

Upam da ded ni zmetal vsega dnarja v avto, da lahko zivi v tisti podrtiji tam zraven.

Drugace pa on je tipicn "zmeci vse kaj je mozno na avto" clovek. Ketna okoli vrata, 145 kil pa Seat Leon z dvesto miljonov ton plastike. Odlicna kombinacija za Retarded sliko.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Pe jul 27, 2007 10:34 am

če pa je caR no.

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tiicoo Pe jul 27, 2007 11:26 am

Cena polona je 4.8k € ...
Slika

Aly
Nov uporabnik

Napisal/-a Aly Pe jul 27, 2007 12:52 pm

Lumpy_ je napisal/-a:Pa kaj si nor. Umrl sem skoro. Pol pa se še hondaši čudijo, zakaj take bedarije na njihov račun. :lol:

Pa če mu služi, kaj te prodaja ja. :-P Nizka poraba, vedno zadost konjev :cry :cry

Ko se bova pa naslednjič srečala boš pa spet uleto do mene: OO legenda, kak si, ne?? Hinavec hinavski.

Sicer pa bom vsem skup reko tako...Lahko se je hvalit s tem kar imaš ali nimaš (saj dost vas je takih ko sploh nič kaj pametnega nimate), ko pa vas starši doma filajo z denarjem in ne veste kako zgleda denar za avto si sam prislužit. Ne bom reko da to za vse velja, velja pa za nekaj komadov ki so precej glasni tukaj, enega od njih sem tudi Quote-al.

Drugače nisem na smrt bolan Hondaš, imamo zraven še Cliota 1.2 in rečem da je super avtek, tud Honda ima svoje napake, tak kot vsaka znamka, zato vas prosim ne mečite vseh ki so lastniki Honde v isti koš. Če imate vi nonstop borbe med privrženci koncerna VAG in Hondaši, to še ne pomeni da morate spluvat vse kar pride Hondinega pod roke.

Drugo kar imam povedat je to, da si na mojem avtu lahko marsikdo od vas vzame samo vzgled, kako se avto čuva, rihta in še kaj. Prepričate se v to lahko v Mb, kjer sem doma. Če pa vas že zanima zakaj prodajam, ker imam družino in sem si zaželel večji avto, čisto normalno se mi to zdi, jaz pač nimam ateka ki bi mi kupil in porihtal kak Audi in podobno, starega avta pa bi se na tih način losal in pol denar zapil, ker novega mi bo ati na firmo kupil.

Pa brez zamere :?

Lp,Aly
Honda Civic 1.4i

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Pe jul 27, 2007 1:02 pm

Kaj pa to? Vročina dela svoje. Človek, se ti zavedaš kaj pišeš? Pa od kod meni dnar, pa kak sem jaz avto nabavo? Verjetno da ne. :lol:

Men foter ni dal tolara za avto, kapiraš? Pa ko ste se nekateri špilali v peskovniku v 7 klasu še, sem jaz celo poletje delal pr starem skoz do konca srednje šole, pa me v življenju ni vprašal, če mi da kaj zraven z avto. Malo se zadrži. Jasno? Ker starega že lep čas nisem videl da bi mi kaj daval.

Predstavi se še, da vem keri si ko te naslednjič vidim. LEGENDA

Aja hondo furaš? dobro da vem.

Drugače pa mi itak dol visi, kaj si drugi mislijo. ;)
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Aly
Nov uporabnik

Napisal/-a Aly Pe jul 27, 2007 1:11 pm

Lumpy_ je napisal/-a:Kaj pa to? Vročina dela svoje. Človek, se ti zavedaš kaj pišeš? Pa od kod meni dnar, pa kak sem jaz avto nabavo? Verjetno da ne. :lol:

Men foter ni dal tolara za avto, kapiraš? Pa ko ste se nekateri špilali v peskovniku v 7 klasu še, sem jaz celo poletje delal pr starem, pa me v življenju ni vprašal, če mi da kaj zraven. Malo se zadrži. Jasno? Ker starega že lep čas nisem videl.

Predstavi se še, da vem keri si ko te naslednjič vidim. LEGENDA

Aja hondo furaš? dobro da vem.

Si razmislil kdaj da ni čist vse nate letelo?
Pa itak mi je vseeno, delajte kaj čete, jaz vam samo hočem dopovedat da ni vsak lastnik Honde tud dejansko zagrizen Hondaš in se lahko malo zadržujete z vašimi komentarji, ker to ne vodi nikamor kar delate. Ko pa vam Mateo reče da pozna to Hondo in je res v nulo ohranjena, pa vsi enostavno preslišite... :bow Way to go.

Lp,Aly
Honda Civic 1.4i

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Pe jul 27, 2007 1:19 pm

Glej foter mi ni nikol daval da bi reko plača temu lahko. Jaz sem pač delal pr njemu, pa vrjemi da zato ker je foter, da bi mel privilegije al pa kaj, ni res to. Isto me je gnal kot ostale . Pa nisem nikol mel nič proti temu, al pa da bi se pritoževal, ker se mi je zdelo prav to da se nekaj naučim.
Sem pač za tisto kar sem delal, šel na morje.

Avte sem pa menjaval enga za drugega, pa neko doplačilo, zdaj zadnjega pa ena za ena, in to pomeni da so mi vse kupli? Ni res.

Pa če že koga tak muči,ja so mi pomagali včasih pri registraciji, pa tud ne vsega. Hvalabogu če so lahko.

LP pa sorry za off
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov