Lumpy_ je napisal/-a:Pa kaj si nor. Umrl sem skoro. Pol pa se še hondaši čudijo, zakaj take bedarije na njihov račun.
Pa če mu služi, kaj te prodaja ja.

Nizka poraba, vedno zadost konjev

Ko se bova pa naslednjič srečala boš pa spet uleto do mene: OO legenda, kak si, ne?? Hinavec hinavski.
Sicer pa bom vsem skup reko tako...Lahko se je hvalit s tem kar imaš ali nimaš (saj dost vas je takih ko sploh nič kaj pametnega nimate), ko pa vas starši doma filajo z denarjem in ne veste kako zgleda denar za avto si sam prislužit. Ne bom reko da to za vse velja, velja pa za nekaj komadov ki so precej glasni tukaj, enega od njih sem tudi Quote-al.
Drugače nisem na smrt bolan Hondaš, imamo zraven še Cliota 1.2 in rečem da je super avtek, tud Honda ima svoje napake, tak kot vsaka znamka, zato vas prosim ne mečite vseh ki so lastniki Honde v isti koš. Če imate vi nonstop borbe med privrženci koncerna VAG in Hondaši, to še ne pomeni da morate spluvat vse kar pride Hondinega pod roke.
Drugo kar imam povedat je to, da si na mojem avtu lahko marsikdo od vas vzame samo vzgled, kako se avto čuva, rihta in še kaj. Prepričate se v to lahko v Mb, kjer sem doma. Če pa vas že zanima zakaj prodajam, ker imam družino in sem si zaželel večji avto, čisto normalno se mi to zdi, jaz pač nimam ateka ki bi mi kupil in porihtal kak Audi in podobno, starega avta pa bi se na tih način losal in pol denar zapil, ker novega mi bo ati na firmo kupil.
Pa brez zamere
Lp,Aly