Lumpy_ je napisal/-a:Glej foter mi ni nikol daval da bi reko plača temu lahko. Jaz sem pač delal pr njemu, pa vrjemi da zato ker je foter, da bi mel privilegije al pa kaj, ni res to. Isto me je gnal kot ostale . Pa nisem nikol mel nič proti temu, al pa da bi se pritoževal, ker se mi je zdelo prav to da se nekaj naučim.
Sem pač za tisto kar sem delal, šel na morje.
Avte sem pa menjaval enga za drugega, pa neko doplačilo, zdaj zadnjega pa ena za ena, in to pomeni da so mi vse kupli? Ni res.
Pa če že koga tak muči,ja so mi pomagali včasih pri registraciji, pa tud ne vsega. Hvalabogu če so lahko.
LP pa sorry za off
Pa saj ni nič narobe s tem da so ti malo pomagali. Več je tukaj takih ki si marsičesa brez svojih staršev ne bi mogli privoščit in se delat frajerje in kritizirat vse povprek, ampak to ni point...nehajte na tak način metat ljudi v en koš, vsakdo ki me pozna ve da sem nor če dam avto za manj stran in to sem želel v opombah jasno povedat, da me ne bi klicali raznorazni in mi ponujali 3000€ zanj. In če tebe moti na kak način sem to napisal, zadrži to zase, če te moti zakaj ga sploh prodajam...te en qurc briga, ampak sem ti tud na to odgovoril, če pa vas moti cena, ste pa eni tistih ki bi imeli vse zastonj, samo vaši avti naj se prodajajo po realni ceni, ne? Ko pa boš avto v živo videl, in videl vse posodobitve in kolk denarja, truda in časa je bilo vloženega vanj, pa boš vedo zakaj taka cena (5000€). Ampak to ne bi blo fer ne? To je Hondaš, dajmo ga zašinfat ker sigurno je vase in v svoj avto zagledan mulec. Resnica je daleč od tega!
Lp,Aly