RedBull™ je napisal/-a:Ml praktično nima nobenih težav z motorjem... edino če je air matic, potem kdaj crke kompresor (pač nobena stvar ni večna) ter kakšna blazina. Je pa res, da te stvari res niso ravno poceni. Če bi izbral kakšnega z navadnim vzmetenjem, potem se teh stroškov zagotovo izogneš in imaš fajn avto, s katerim boš od rednem servisiranju naredil še veliko kilometrov.
Dj Big je napisal/-a:Tuareg mi zal ni vsec..sej vozi se dosti uredu samo vizualno mi ni... X5 mi je sicer usec samo so malo predragi..isti letnim 2007/08 takoj + 5 tisoc € ce hoces da je malo bolsi..
adis je napisal/-a:kolega, če hočeš luksuz na 4 kolesih pa ni nemec je potem prava izbira Range Rover![]()
malo za hec malo za res... skratka Q7 prednjači pred vsemi pri prostornosti, so pa imeli prvotni modeli nekaj težav z zračnim vzmetenjem ( med vožnjo se spusti in ostane zaklenjen itd...).
jordan je napisal/-a:320cdi je zelo dober motor. A to itak ze veš če ga imate doma. Men osebno se velik bolj dopade a6 allroad, pa še velik vec prostora kot ml.
RedBull™ je napisal/-a:Daignoza pa je? Zakaj se menjajo bati? Je kakšnega prepihalo je počen? Če ja, so krive šobe, ker je ena scala... So morali biti simptomi opazni že prej... kot recimo, da je vozilo pokadilo oz. kadilo, da ni lepo tekel ipd. Če pa tega lastnik ne opazi, pa ne pomeni, da je kriva znamka... konec koncev nobena stvar ni večna
RedBull™ je napisal/-a:Poznam veliko lastnikov ki si lastijo ML, S classe, v katerih imajo motor 642 oz. po domače povedano 320cdi. In lahko rečem, da imajo provoženih preko 300.00 km in vse do 500.000 km in ni problemov. Kaj se je dogajajo z vašim vozilom, bogve...
In ja, sami po sebi niso napokali, tudi težav z materiali ni, ker drugače bi imeli tudi ostali vozniki težave s tem. Če bi bil prepihan, potem dvomim, da bi avto prevozil par kilometrov, brez da bi prišlo do večje okvare motorja (upam da veš zakaj, kot praviš da se spoznaš, potem te ne bom poučeval)
In ja, rjavenje imajo res starejši modeli in Ajčki ter Bjčki 169/245 okrog vrat ipd. Pa še to napako odpravijo brezplačno preko kulance. Si te težave opazil pri svojem oz. domačem vozilu? ML teh težav nimajo in prosim, če so z vozilom težave, to ne pomeni, da so potem vsi ML en velik j**c.
Kot pa vidim, pa glede tega ne bova prišla skupaj, tako da, to je od mene vse. Če bo pa avtorja še karkoli zanimalo, me pa lahko kontaktira preko zasebnega sporočila in mu rade volje pomagam.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov