sparky je napisal/-a:Fino bi bilo, da se registriraš še na Renaultov forum in tam postaviš isto vprašanjeJaz se še pogledal, če so na tej strani kaj napisali o njem pa je žal samo do leta 2004 ( avtonasveti.com/renault-scenic-1996-2004/ )
vijolcni1975 je napisal/-a:naj me kdo popravi,če se motim.kolko sem prebral komentarje,predvidevam,da te letniki scenica niso kaj prida,boljše da dodam par sto evričev,pa kupim vsaj 2006 letnik.seveda jaz govorim za bencinarja,ker dizel mi nekak ne sede,pa tudi premalo kilometrov delam na leto(cca 5000-6000 km)
matejxx je napisal/-a:vijolcni1975 je napisal/-a:naj me kdo popravi,če se motim.kolko sem prebral komentarje,predvidevam,da te letniki scenica niso kaj prida,boljše da dodam par sto evričev,pa kupim vsaj 2006 letnik.seveda jaz govorim za bencinarja,ker dizel mi nekak ne sede,pa tudi premalo kilometrov delam na leto(cca 5000-6000 km)
Ja, imaš prav. Najboljše je kupit faceliftan model, ker so v njem odpravljene skoraj vse napake. Toda ta facelift je od letnika 2007 naprej. Bencinski motor je pri Renaultu zelo dober, pa tudi dizel ni več tak bav bav. Tudi prostoročna kartica deluje zelo dobro, tako da te ne rabi skrbeti. Toda glej, da ima avto prostoročno kartico, ker tista navadna kartica je čisto brez vezna, potem je boljše imeti ključ.
Drugače pa, ali je res potrebno kupiti scenica, ker za moje pojme je veliko boljši nakup Renault Megane Grandetur.
matejxx je napisal/-a:vijolcni1975 je napisal/-a:naj me kdo popravi,če se motim.kolko sem prebral komentarje,predvidevam,da te letniki scenica niso kaj prida,boljše da dodam par sto evričev,pa kupim vsaj 2006 letnik.seveda jaz govorim za bencinarja,ker dizel mi nekak ne sede,pa tudi premalo kilometrov delam na leto(cca 5000-6000 km)
Ja, imaš prav. Najboljše je kupit faceliftan model, ker so v njem odpravljene skoraj vse napake. Toda ta facelift je od letnika 2007 naprej. Bencinski motor je pri Renaultu zelo dober, pa tudi dizel ni več tak bav bav. Tudi prostoročna kartica deluje zelo dobro, tako da te ne rabi skrbeti. Toda glej, da ima avto prostoročno kartico, ker tista navadna kartica je čisto brez vezna, potem je boljše imeti ključ.
Drugače pa, ali je res potrebno kupiti scenica, ker za moje pojme je veliko boljši nakup Renault Megane Grandetur.
frooteg je napisal/-a:In kaj naj bi bilo narobe ? Ne prosim tako površno pisat !
Sem imel letnik 2004 do 190k km, pa je avto bomba, brez kakršnihkoli problemov .... razen ... motorja seveda. 120 KM 1,9 dci je za bežat stran. Se mi je zgodilo točno to, kar je zgoraj opisano. Turbina fuč, olje v motor, motor zaribal. Vse ostalo na avtu štima. Za ta denar je po mojem mnenju 1,6 16V best buy. Preizkušen motor z malo znanimi napakami.
Števec je bil res popravljan pri 130k km, takratna cena popravila pa 200 EUR nekje pri Celju.
Tako da po mojem mnenju hvaležen avto z tem 1,6 16V motorjem. Ravno iščem enega za drug avto ( za 3k EUR so konkurenčni le še P307 in megane ( oboje SW ) , stem da dobiš pri Scenicu največ avta za ta denar ( motorji so pa takoalitako isto sranje drugo pakovanje ) , tako da če bo kdo vedel za kakšnega lepega le na plan z podatki![]()
LP M.
vijolcni1975 je napisal/-a:bemtiš ded,kaj ti meni misli bereš????.smo tudi gledali totega megana grandtour.samo nisem še imel takega avta,pa ne vem kaki so.scenic pa se nam nekak bolj dopade
![]()
najbolj do zdaj mi je všeč toti megan grandtour:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=817 ... 0Dynamiq...
matejxx je napisal/-a:vijolcni1975 je napisal/-a:bemtiš ded,kaj ti meni misli bereš????.smo tudi gledali totega megana grandtour.samo nisem še imel takega avta,pa ne vem kaki so.scenic pa se nam nekak bolj dopade
![]()
najbolj do zdaj mi je všeč toti megan grandtour:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=817 ... 0Dynamiq...
Če vam je bolj všeč Senic, potem je brez veze gledati Megane. Toda za moje pojem, se Megane precej boljše pelje, je pa res, da nisem navdušen nad enoprostorci in visokega sedenja. Drugače pa mi je pri tem Meganu, katera link si dal, malo čudno da nima tempomata. Dynamiq oprema je že vsebovala tempomat, če se ne motim. Prav tako pa tudi radio ne paše v avto, je sigurno kupljen naknadno, toda to ni tak problem.
Po forumu brska: alexwell, Google Adsense [Bot] in 13 gostov