blaz2013 je napisal/-a:Ima potovalni računalnik, da lahko vidiš trenutno porabo?
Mene je malo motilo podvozje(premetavanje po luknah) in pa trd menjalnik. Je pa res da nisem vozil nobenega malčka od drugih znamk. Notranja velikost je pa po podatkih na spletni strani ista kot je od polota. Le prostor pri komolcih je 1 cm manj, nad glavo pa celo več. Bomo videli kako se bo obnesel.
GrEgEcN95 je napisal/-a:blaz2013 je napisal/-a:Ima potovalni računalnik, da lahko vidiš trenutno porabo?
Mene je malo motilo podvozje(premetavanje po luknah) in pa trd menjalnik. Je pa res da nisem vozil nobenega malčka od drugih znamk. Notranja velikost je pa po podatkih na spletni strani ista kot je od polota. Le prostor pri komolcih je 1 cm manj, nad glavo pa celo več. Bomo videli kako se bo obnesel.
Ima potovalni računalnik.
pskoda je napisal/-a:Biuša je pred 4 leti kupila novega c1 in do 70kkm je delal kot urca samo redni servisi. Potem naprej pa ne vem ker sva nehala. Avto je bil zelo dober za po mestih in tudi poraba je bila okrog +-6l za na AC je pa žalost sploh na kakšne daljše relacije oz 1x sva šla na pag in nikoli več pa še poraba se je vrtela mislim da čez 7l. Na teh malčkih tako rekoč skoraj nima kaj crknit ker ni opremljen z ne vem kakšno elektroniko oz ima samo osnovne stvari.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov