Renault VG je napisal/-a:Pri Puntu pazljivo, na volanu je še stari Fiatov znak medtem ko sta zunaj že novejša znaka. To bi lahko pomenilo, da je bil AIRBAG sprožen in zamenjan , torej tudi avto razbit. Dobro preveri avto pred nakupom.
simply je napisal/-a:city servo volan - zelo primeren za ženske pri parkiranju
sparky je napisal/-a:simply je napisal/-a:city servo volan - zelo primeren za ženske pri parkiranju
Ki zelo rad crkne, popravilo je pa 300€ ali več(senzor)
bostjannn je napisal/-a:sparky je napisal/-a:simply je napisal/-a:city servo volan - zelo primeren za ženske pri parkiranju
Itak ne kupovat italjana to crkujeNajboljsi prijatelj ima grandeja in sem se prevozil veliko v njem, sicer kot sopotnik a vseeno. Kupil je leto starega, danes je avto star 6 let in ima 140.000 km. City zacuda se deluje
Nikoli ni obstal ali kaj podobnega. Je pa menjal senzor za abs, ko se je lucka vzigala, mislim da je bilo cca 80E in pa pred kratkim stabilizator tudi kolikor je pravil za male pare. To je pa to, kar se tice izrednih stroskov, za 140.000 km niti ne veliko. Seveda pa je avto redno servisiran, mali, kot tudi ze velik servis.
Vozi se avto tudi lepo, ni pa to nek sportnik, kar recimo mene moti proti mojemu z 150konji, a po drugi strani precej lepo pozira neravnine na cesti.
sparky je napisal/-a:simply je napisal/-a:city servo volan - zelo primeren za ženske pri parkiranju
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov