Blasphemer je napisal/-a:Nisi se glih omejila glede KW/konjev.
gasolinedream je napisal/-a:Fabia ni slaba. Predvsem je malenkost bolj prostorna od ostalih.
Se pa splača it pogledat tudi kakšno Hondo Jazz.
Je pa grd ko smrt
Blasphemer je napisal/-a:Nisi se glih omejila glede KW/konjev.
Js bi priporočau Clia Expression/dynamique 0.9 TCE 90km, serijsko ima tempomat, 5 let garancije, stane glih nekje okoli 11,5k - 12k, odvisno od opcij.
Phoebsie je napisal/-a:Blasphemer je napisal/-a:Nisi se glih omejila glede KW/konjev.
Ne, ker se premalo spoznam![]()
Imam pa zdaj Kio Picanto, letnik 2006, motor 1.0 44kw in mi je premalo.
Aja, pa še to. Kupujem avto na dolgi rok, vsaj 7 let. In mi je glavna zanesljivost, čim manj servisov razen rednih in potrebnih in majhna poraba.
Kaj pa je fora tega TCE motorja? Se oproščam za "ignoranco"
pskoda je napisal/-a:
Kako ti je lahko Yaris, Swift premajhen če zdaj voziš Kio Picanto?
Pa ne moreš primerjati Picanto z Yarisom ipd, ki so vsi razred večji.Phoebsie je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:
Ker sem napisala na začetku, da mi je Picanto premajhen. A sam zato, ker zdej vozim jajce, ga moram tudi v bodoče??? Picanto je bil moj prvi avto, odličen za se navadit, zdaj pa je čas, da grem kak korak naprej.
Phoebsie je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:
Ker sem napisala na začetku, da mi je Picanto premajhen. A sam zato, ker zdej vozim jajce, ga moram tudi v bodoče??? Picanto je bil moj prvi avto, odličen za se navadit, zdaj pa je čas, da grem kak korak naprej.
esem je napisal/-a:O novih avtih in zanesljivosti je težko govorit, ker postaja to ena sama loterija.
Bolj pomembno je, da - glede na to, da boš dnevno delala 220 km - kupiš avto, ki ti bo ustrezal v čim več elementih (udobje, notranje počutje, položaj, za volanom, oprema, tvoja velikost ipd), kar konkretno pomeni, da se vsedi v vsakega od favoritov in tebi zanimivejše sprobaj še v vožnji. Nato o tem nekaj napiši. Šele od tu naprej lahko morda kaj povemo o zanesljivosti in motorjih (dizel verjetno?).
Bi pa bilo bolje za toliko dnevnih km izbrati avto razred višje - torej Ceed, Focus, Golf, Megane, Rapid, C4, P 308. Žal so vsi malo nad proračunom. Morda lahko probaš tudi Citroen Elysee ali P 301.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov