Dr.M3 je napisal/-a:Kaj pa vem. Jaz sem v notranjosti pričakoval več (denimo pri Golfu je boljša - cena pa ne tko različna, A3ka je pa itak okno v svet in ene 3 razrede boljša ampak to je že drugi razred).
Zunaj mi je pa všečen avto z veliko prostora seveda.![]()
Mi je pa trenutno zaradi cene totalno neprivlačen avto... Zadeva bo za racionalnega kupca privlačna takrat, ko bo v kakšni akciji.
shaq32 je napisal/-a:Meni je zelo všeč... Ravno te dni je začela teči debata doma, da rabimo večji avto... in tale Octavia je kot nalašč.
Ima kdo bolj točne informacije, če se na ceno po konfiguratorju (zelo visoka) dobi kak % popusta v primeru financiranja hudobro?
Hvala.
shaq32 je napisal/-a:Po konfiguratorju 2.0 tdi elegance po moji izbiri pride skoraj 28k eur. Dodane 17-ke, kessy, xenon, led zadaj pa par malenkosti...
Bomo videli če bo kaj popusta... ker drugače je tole absolutno previsoka cena...
Malo bolje opremljen Golf Variant je cenejši za 500eur, Leon ST pa za več kot 2k eur...
emozul je napisal/-a:Ja, prav imaš LEON ST je bistveno cenejši.
Bucko99 je napisal/-a:emozul je napisal/-a:Ja, prav imaš LEON ST je bistveno cenejši.
Pa tudi manjši ( krajši cca 20 cm !![]()
Pri Hudodobrem financiranju je popust 0 %.
Tudi na gotovino spustijo max 5%, pa sem praktično z € mahal pred njimi![]()
Na koncu pa še žaljiva ponudba za odkup rabljenega vozila, ki bi ga dal v račun - smo se hitro razšli( Domžale )
Preveč se ceni Škoda zadnje čase...
evilfury je napisal/-a:A kam gre ta 150 konski dizl?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov