Za cipanje sem ze nekaj casa razmisljal, ampak mi je nekako skoda ta star avto obremenjevat. Manjka mi pa res samo par konjckov (ce grem v visnji gori na avtocesto proti gosuplju moram nazgat na 120-130 v 4. da pol v 5. vlece ce ne gre 100kmh al pa 80 v 4.), pa ker je 1.3 masina bolj mala mi manjka se 6. prestava, ker ga na 160 nekoko ze turiram mal verjetno, nimam obratomera, bom pa racunalnik prklopu enkrat da vidim obrate na 160 v 5.

Drugace pa je stvar taka da mi je avto zakuhal, in se bojim da bi ga pozim zacel kaj srat. Masina sicer lepo tece in vse. Odletu mi je mikrojermen, dobu sem ga v kolo, zdelo se mi je kot da mam kaksen pesek not. Svetila je akumulator lucka pa kar nisem postekal dokler ni zacela temperatura gor it. Je pa zakuhal cist v rdece. Sel sem takoj na izvoz iz avtoceste v trebnjem pa se ustavu, preluftal, 2 prizgal da se je shladil pa sel se 2km naprej do pumpe in je spet sel v rdece cagr. Pol pa v Bartoga po jermen, zamenjal, na petrol po antifriz in dela vse kot mora, vse jermenice so se prosto vrtele. Jermen mi je verjetno lani nacela nafta, ki je tekla iz naftnega filtra pod standgasom to je bla pa posledica. V glavnem 2 leti pa par mescev sem mel avto, zadovoljen, razen to da je presvoh sploh za to mojo vsakodnevno po visnjegorcu na siht relacijo. Ze en cajta razmisljam da bi menjal. 130.000km je ze mal prevec za cipat pa ker je se uvozen je verjetno se kaj zvrteno... Jaz sem ga dobil nekaj pod 100.000km pa mi je lepo sluzu, razen zdej mal cvikam kaj bi bilo pozim ko bo mraz mogoce ze polet ce bo fino kuhal. Ce sm cist iskren ane