sabina_ je napisal/-a:To je pa lepo slišat, hvala! Pri meni je problem le, da mi ta garancija krije le še okvare menjalnika ali motorja. Zato me malo skrbi
Marek_ je napisal/-a:sabina_ je napisal/-a:To je pa lepo slišat, hvala! Pri meni je problem le, da mi ta garancija krije le še okvare menjalnika ali motorja. Zato me malo skrbi
Zakaj bi ti garancija krila le motor in menjalnik?
sabina_ je napisal/-a:hvala za obsežen odgovor! tole s servisi je kar hud minus, ker iščem avto, ki mi ne bo dolgoročno pridelal veliko stroškov...
dennisCe je napisal/-a:sabina_ je napisal/-a:hvala za obsežen odgovor! tole s servisi je kar hud minus, ker iščem avto, ki mi ne bo dolgoročno pridelal veliko stroškov...
takega avta pa ni oz. ga ne poznam.
DePalmo je napisal/-a:Vsak avto je loterija in tudi volja lastnika koliko bo zapravil zanj. Bom govoril za svojega, imam ga nekje 3 leta in v tem času bi me lahko koštal cca. 1000 evrov če bi na njem storil samo nujne stvari, tako me je pa koštal cca. 4.000 evrov ker sem picajzlast, s tem da letos planiram vreči vanj še kakega tisočaka, pa bo zgledal kot da je prišel iz tovarne.
Pri Kii je problem garancija, s tem so pripravili ljudi da vozijo na uradne servise, servisi so pa dragi. Če nebi imeli tako dolge garancije, bi skoraj vsi vozili k popoldancem kjer bi za redni servis odšteli cca. 100e in ne 2.5x več.
sabina_ je napisal/-a:dennisCe je napisal/-a:sabina_ je napisal/-a:hvala za obsežen odgovor! tole s servisi je kar hud minus, ker iščem avto, ki mi ne bo dolgoročno pridelal veliko stroškov...
takega avta pa ni oz. ga ne poznam.
za začetek servisi pod 200eur in poraba pod 7l/km?
sabina_ je napisal/-a: sicer pa, nevem koliko se mi sploh splača servisirati na uradnih, glede na to kaj mi krije garancija (motor in menjalnik) in da mi bo sledeče pokrivala le še dobrih 50kkm..
esem je napisal/-a:sabina_ je napisal/-a: sicer pa, nevem koliko se mi sploh splača servisirati na uradnih, glede na to kaj mi krije garancija (motor in menjalnik) in da mi bo sledeče pokrivala le še dobrih 50kkm..
Če hočeš, da ti garancija velja, moraš na pooblaščenega za vsak drek. Brez skrbi, da najdejo vedno razlog, zakaj garancija ne velja. Marsikdaj je celo tako, da npr menjaš počen odbijač ali luč (na nepooblaščenem) in ti ne velja več garancija na motor. Treba je brat drobni tisk. Seveda jih lahko tožiš in lahko tudi dobiš tožbo - čez xx let in xx požrtih živcev ter stroškov, vendar smo še vedno pri drobnem tisku. Ni vsaka garancija zlato. V bistvu so take precej redke, drage pa skoraj vse.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov