aereo132 je napisal/-a:pozdravljeni
prijatelj kupuje avto in se odloca med golf 4 gti in bmw e46 323
1. Kaj od tega je lazje najti bolj ohranjeno ?
2. Glede na to da sta oba avta stara je kar nekaj elektronike kateri je bolj zanesljiv ?
3. In pa kaksne so slabosti in prednosti med obema ?
4. Kaj bi se vi odlocili ?
Hvala
aereo132 je napisal/-a:najprej hvala za odgovore
torej ce prav razumem je golf za ljudi z nizkimi prihodki in je cenejsi za vzdrzevanje tudi teh 150 konjev ko se navelica se cipira in po moznosti menja turbina z k04 pride na 230 - 240 konjev .mogoce se motim
ko sem se vozil v bmw in 1.8t je med njima velika razlika v voznji . zame je golf dosti lepsi od bmw samo je bmw bolj smekerski . meni je boljsi (bolj sproscen) obcutek v golfu . zato sem spraseval tu za vasa mnenja ker so v veliko pomoc hvala
aereo132 je napisal/-a:to skupaj bereva in piseva odgovore rad bi imel kot on pravi jeb?acki avto kar pa mu jaz nisem mogel nic pametnega predlagati
mislim da je ena neumestna . kako bi se izslo da bi kupil navaden 1.8 brez turbine in vgradil cez nekaj casa kaksno mocnejso od gti seveda z cip tuningom(max 240 konjev - vec se ne splaca metat denarja) pa se malo cenejso registracijo bi imel ker kot vidim ni neke velike izbire po gti ce je so nekaksni cudni
hvala . ce bom imel se kaksno vprasanje se oglasim
Bat_zajla je napisal/-a:No jaz si lastim serijo E46 in ni nekih napak. Enkrat mi je zmrznil radiator, strošek 100€, potem pa so bile menjane roke strošek okoli 200€. Roke je BMW na novo dizajnav in od takrat ni nekih problemov. Samo pazit moraš da kupiš novejši model. Od menjave rok je 3leta, avto pa se vozi na 225/40R18 spredaj in 255/35R18 zadaj in nikjer ne poka. Avta se pa niti malo ne špara. Gre se pa za 320i 150km, poraba pa je 10l/100km. Sedaj ima 200kkm letnik 1999l. Pred tem sem vozil golf 4 1.9 tdi in avta se ne moreta primerjati (tudi če bi bil GTI mu ni pride niti blizu). Drugače je pa za oba avta delov na pretek. Tako originalnih, kot tuid kopij in rabljenih. Če si želi malo bolj "športni" občutek potem BMW, ker ni drugega avta v tem cenovnem razredu ki bi se lahko kosav.
aereo132 je napisal/-a:to skupaj bereva in piseva odgovore rad bi imel kot on pravi jeb?acki avto kar pa mu jaz nisem mogel nic pametnega predlagati
mislim da je ena neumestna . kako bi se izslo da bi kupil navaden 1.8 brez turbine in vgradil cez nekaj casa kaksno mocnejso od gti seveda z cip tuningom(max 240 konjev - vec se ne splaca metat denarja) pa se malo cenejso registracijo bi imel ker kot vidim ni neke velike izbire po gti ce je so nekaksni cudni
hvala . ce bom imel se kaksno vprasanje se oglasim
aereo132 je napisal/-a:problem je denar ker je s3 ali s4 predrag pa se sigurno zgonjen do 3000 bi nekako slo za avto + 500 na stran za nepredvidena popravila
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov