For je napisal/-a:Leon ne sme biti enako dober kot Golf. To je dejstvo! Tudi sam sem bil šokiran ko sem primerjal.
Ja....pri Leonu najbrž dobiš nekaj več, kar je "optička varka", po drugi strani pa so eni bombončki ki jih Golf ne misli deliti z cenejšim polbratom.
~toMmy~ je napisal/-a:For je napisal/-a:Leon ne sme biti enako dober kot Golf.
Spet kompliciranje čisto enostavne zadeve: več denarja, več muzike! Res šokantno...
thunderbolt je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:For je napisal/-a:Leon ne sme biti enako dober kot Golf.
Spet kompliciranje čisto enostavne zadeve: več denarja, več muzike! Res šokantno...
Cenovna razlika med leonom in golfom je minimalna - ko pa leona (ali pa octavio) opremsko izenačiš golfu, pa ta skopni. Sam se z leonom nisem vozil, niti sedel v njem, ampak če je res to, kar pravi for, potem je leon neupravičeno slabši.
For je napisal/-a:Ma probaj oba avta z istim motorjem. Če ne boš čutil te razlike, potem je vseeno kaj vzameš.
Saj veš....eni smo cepidlaški in iščemo te razlike, eni pa to ne vidijo, in jim je vseeno.![]()
Jaz sem razlike videl/čutil predvsem v izolaciji kabine....tudi izdelava, plastika, materijali, notranji dizajn.... Itd.
For je napisal/-a:Ma probaj oba avta z istim motorjem. Če ne boš čutil te razlike, potem je vseeno kaj vzameš.
Saj veš....eni smo cepidlaški in iščemo te razlike, eni pa to ne vidijo, in jim je vseeno.![]()
Jaz sem razlike videl/čutil predvsem v izolaciji kabine....tudi izdelava, plastika, materijali, notranji dizajn.... Itd.
bucko_99 je napisal/-a:za 20.000 eur se da dobiti tudi peugeota 308
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov