bucko_99 je napisal/-a:Golf 7 karavan comfortline 1.2 tsi dsg je moj glas
daleč največ opreme od vseh konkurentov za svoj denar. Pa še pri popustih so radodarni. Pri toyoti če boš dobil 1000eur bo veliko pa ne verjamem da boš dobil toliko. Pri vw od 8-10%.
bucko_99 je napisal/-a:Golf 7 karavan comfortline 1.2 tsi dsg je moj glas
daleč največ opreme od vseh konkurentov za svoj denar. Pa še pri popusti so radodarni. Pri toyoti če boš dobil 1000eur bo veliko pa ne verjamem da boš dobil toliko. Pri vw od 8-10%.
hahehihoh je napisal/-a:bucko_99 je napisal/-a:Golf 7 karavan comfortline 1.2 tsi dsg je moj glas
daleč največ opreme od vseh konkurentov za svoj denar. Pa še pri popustih so radodarni. Pri toyoti če boš dobil 1000eur bo veliko pa ne verjamem da boš dobil toliko. Pri vw od 8-10%.
Glede opremljenosti za x denar ni res.
MadIggy je napisal/-a:bucko_99 je napisal/-a:Golf 7 karavan comfortline 1.2 tsi dsg je moj glas
daleč največ opreme od vseh konkurentov za svoj denar. Pa še pri popusti so radodarni. Pri toyoti če boš dobil 1000eur bo veliko pa ne verjamem da boš dobil toliko. Pri vw od 8-10%.
To samo pomeni kako previsoka je začetna cena, opreme za isti denar zagotovo dobiš manj pri Golfu, ubistvu dvomim da sploh dobiš Golfa za 20k. Golf ima gagancijo 2+2, Auris 5 let
bucko_99 je napisal/-a:MadIggy je napisal/-a:bucko_99 je napisal/-a:Golf 7 karavan comfortline 1.2 tsi dsg je moj glas
To samo pomeni kako previsoka je začetna cena, opreme za isti denar zagotovo dobiš manj pri Golfu, ubistvu dvomim da sploh dobiš Golfa za 20k. Golf ima gagancijo 2+2, Auris 5 let
a mam sam jst internet? dejte mal prebrskat preden koga citirate, jaz skoraj nikoli ne citiram oziroma trdim kakšno stvar če nisem prepričan vanjo.
golf variant 1.2 tsi dsg comfortline po ceniku 20.400 eur in ima več opreme kot npr sol oprema od toyote(razen tiste vzvratne kamere). Golfa bi dobil s popustom za 19.000eur.
Toyota ima 1.6 motor mislim da 132 konjev in če ga g. kuzmič ki vozi eko raily (oziroma kako se to reče) ne spravi pod 6,5 litra ga tudi odpiralec teme ne bo. Pa automatik pri toyoti nima start stop sistema niti nekaterih "cukrov"(regeneracija zavorne E, itd...), plus menjava olja, kar pri dsg odpade...
Golf 1.2 tsi bo pa brez problemov imel imel okoli 5,5l porabo. Vsak naj da svoj predlog dost je blo o golfu
MadIggy je napisal/-a:[Po podatkih uporabnikov je nekje 7.5l. http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2
bucko_99 je napisal/-a:men se zdi da ima škoda brezobrestno financiranje. Ne vem pa kako je s ceno in popusti, npr octavija karavan.
Lebaron je napisal/-a:Itak pa rabljenga avtomatika nikoli več, draga šola je bila to...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov