kosinus11 je napisal/-a:Kakšen problem pa je z Ibizo 1,4?
Kot sem že napisal sem sam z Ibizo zelo zadovoljen (razen da ima precej premalo konjov za moj stil vožnje), in jo zato tudi ne mislim menjati. Avto je pri hiši 8 let pa, do sedaj ni bilo še nikoli težav z motorjem. Tako da samo redni servisi in vožnja. In tudi poznam veliko takih, ki so z VW 1.4 motorjem zadovoljni. Toda tu na forumu skoraj vedno berem, da ta motor ni nek biser. Tako, da po mojih izkušnjah s tem avtom ti ga priporočam. Drugače če ti pa je čisto vseeno kako močen je avto si malo poglej za 1.2 motor pri Ibizi.
bostjannn je napisal/-a:@matejxx
Koliko ti pa olja spije? dročniki kej ropotajo? poraba zna tudi biti 8+litrov itd. to pišem kar so mi dejali znanci ki so ga imeli oz. ga imajo ta motor. Pa dosti o tem da ne zaidemo iz teme.
maniaxxx je napisal/-a:Corsa kot zgoraj bi bila dober nakup, malo žre, ima verigo...
ojnica je napisal/-a:kosinus11 je napisal/-a:Kakšen problem pa je z Ibizo 1,4?
Skoraj nobenih, imam 101KM poraba na relaciji med 5-6l/100km. Neko ranje z egr, loputo in odduškom sem imel, ampak je treba redno pucat, dizl zvok je problem v dročniki, menjalnik pa odvisno do načina uporabe.
Poraba olja se da zmanjšat s pravim oljem, je treba mal kombinirat, men je ravno pri ELFU ga skoraj nehal pit
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov