Lea214 je napisal/-a: ... Meni osebno se to zdi zavajanje potrošnikov, ... Mi lahko kdo razloži, kako je možno, da je cena avtomobila na avto.net višja!!! in to od 500 evrov pa naprej!!! kot ti jo ponudi konfigurator na uradni strani - ali ne bi moralo biti ravno obratno ...
LP, Lea
Lea214 je napisal/-a:Kupujemo nov avto. Verjetno bo Dacia, ampak ni še nič odločeno. Pri trgovcih smo do sedaj ugotovili, da imajo na avto.net cel kup oglasov, ko pa prideš k njim, pa ti povejo, da so te avte že zdavnaj prodali in da imajo oglase samo zato, da ljudje vidijo, kakšne avte bi lahko kupili. Meni osebno se to zdi zavajanje potrošnikov, saj avtomatično računaš, da boš za avto, ki ga ima trgovec na zalogi lahko izpogajal večji popust, kot če ga naroči iz tovarne, pa tudi računaš, da ti ne bo treba čakat na avto.
Potem pa še nekaj, kar se nanaša na avtohišo Malgaj. Mi lahko kdo razloži, kako je možno, da je cena avtomobila na avto.net višja!!! in to od 500 evrov pa naprej!!! kot ti jo ponudi konfigurator na uradni strani - ali ne bi moralo biti ravno obratno ... ?
Pa še eno vprašanje. Lahko kdo priporoči kakšne prodajalca Renaultov oz. ali kdo ve, kje se Renaulta najbolj splača kupiti.
LP, Lea
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov