xxl je napisal/-a:Kakšna Giulietta te sploh zanima?Rabljenih na a.netu ni veliko,tudi uvoženih ne.
xxl je napisal/-a:Težko boš kaj koristnega izvedel,saj nas ni veliko,ki vozimo te avte.Jaz po 65000 km nimam pripomb.Pri rabljenih nikoli ne veš,dizli so sicer dobri,problemi,kot jih imajo eni s Seati,TSI-ji in podobno,mi niso znani.Avto pa vidim,da je že po treh letih izgubil cca pol cene,tako da,bolj ugodno težko še kaj dobiš.
xxl je napisal/-a:Težko boš kaj koristnega izvedel,saj nas ni veliko,ki vozimo te avte.Jaz po 65000 km nimam pripomb.Pri rabljenih nikoli ne veš,dizli so sicer dobri,problemi,kot jih imajo eni s Seati,TSI-ji in podobno,mi niso znani.Avto pa vidim,da je že po treh letih izgubil cca pol cene,tako da,bolj ugodno težko še kaj dobiš.
pskoda je napisal/-a:xxl je napisal/-a:Težko boš kaj koristnega izvedel,saj nas ni veliko,ki vozimo te avte.Jaz po 65000 km nimam pripomb.Pri rabljenih nikoli ne veš,dizli so sicer dobri,problemi,kot jih imajo eni s Seati,TSI-ji in podobno,mi niso znani.Avto pa vidim,da je že po treh letih izgubil cca pol cene,tako da,bolj ugodno težko še kaj dobiš.
Seveda je toliko zgubila na ceni če je uvožena z bog ve koliko kilometri in bog ve kaj še. Če bi bila samo slovenska bi bila vredna več
pskoda je napisal/-a:xxl je napisal/-a:Težko boš kaj koristnega izvedel,saj nas ni veliko,ki vozimo te avte.Jaz po 65000 km nimam pripomb.Pri rabljenih nikoli ne veš,dizli so sicer dobri,problemi,kot jih imajo eni s Seati,TSI-ji in podobno,mi niso znani.Avto pa vidim,da je že po treh letih izgubil cca pol cene,tako da,bolj ugodno težko še kaj dobiš.
Seveda je toliko zgubila na ceni če je uvožena z bog ve koliko kilometri in bog ve kaj še. Če bi bila samo slovenska bi bila vredna več
Nejko je napisal/-a:xxl je napisal/-a:Težko boš kaj koristnega izvedel,saj nas ni veliko,ki vozimo te avte.Jaz po 65000 km nimam pripomb.Pri rabljenih nikoli ne veš,dizli so sicer dobri,problemi,kot jih imajo eni s Seati,TSI-ji in podobno,mi niso znani.Avto pa vidim,da je že po treh letih izgubil cca pol cene,tako da,bolj ugodno težko še kaj dobiš.
Super, hvala za konkreten odgovor...avto sicer ni zame, ampak so mi pa teh dneh postale izjemno simpatične v poplavi slovenske vw/renault sivine. Kako je z preverjanjem zgodovine servisiranja po VINu?
xxl je napisal/-a:Če so 140/170 konjske dizle letnik 2011 cca 12 000,potem tudi TB 170 ne more bit več,prej manj,ampak,trenutno jih ni kaj dosti v "prosti prodaji"
RaVeN je napisal/-a:Ne izgleda slaba niti najmanj, balzam za oči v primerjavi s konkurenco![]()
Bo treba počakat, da se kakšen poznavalec oglasi.
RaVeN je napisal/-a:Da ne odpiram nove teme.
Ve kdo mogoče kakšno informacijo o tem avtomobilu, ali bi bil smiseln nakup oziroma, na kaj najbolj pazit pri morebitnem pregledu avtomobila.
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 20Distin...
Hvala za info.
lp
Po forumu brska: Kovactrader in 10 gostov