Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

butlbutl
Nov uporabnik

Kupovanje Renault megane coupe 99-02

Napisal/-a butlbutl So sep 13, 2014 10:11 am

Zdravo!

Rad bi vas prosil za neko mnenje. Kupujem avto, in po vsej verjetnosti bi kupil nekega megana coupeja 1.6 16V letnik 99-02. Vglavnem zanima me razlika med sport, dynamique, alizze, ali je kakšna dejanska razlika ali niti ne?. Zanima me tudi vaše mnenje, ali je boljše vzeti megana 1.6 108KM ali 1.4 95KM.? Slišal sem, da naj bi bili 1.4 motorji manj problematični pri teh meganih. Sedaj sem bil dve leti lastnik megana coupeja 97' 1.6E in morm rečt, da ni bilo čisto nobenih problemov. Sedaj sem ga prodal in bi vzel ta novejši model s klimo, 4airbegi,itd.. Za katerega bi se odločili vi?

Poleg tega me zanima, te megani imajo večinoma opravljanje ob volanu, ampak da ta ročica oz multif. volan deluje, je potrebno da je notri originalni radio ali kako?. A se da nekako naštimat, rad bi kupil blutheoot radio, in da bi mi opravljanje ob volanu kljub temu delalo. Prosim vas za pomoč!

Aja pa ali ima še kdo mnenje o tistih bmwjih s. 3 letnik 95' 150KM 223.000 km? ali je to morda boljša izbira?

Hvala, Roman

Uporabniški avatar
sparky
Novinec

Kraj: Kranj

Re: Kupovanje Renault megane coupe 99-02

Napisal/-a sparky So sep 13, 2014 11:33 am

Vsekakor vzami 1.6, po možnosti 16v :D
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov