novi polo 6R 1.2tsi 90km
opel astra 1.4turbo 140km
citroen c4 1.6vti 120km
Lp
xxl je napisal/-a:No,če jaz kaj rečem na tole,potem astra je malce prelena za svoje konje,C4 je meni grd in 1,6 120 je star motor,imaš ga s novim 1,2 130 (še raje P308 s tem motorjem),polo,če že,raje 105 KM (ta ima tudi 6. prestavo).V bistvu nisi preciziral,kupuješ novo ali rabljeno?Ker potem so odgovori,ali predlogi lahko čisto drugačni.
MadIggy je napisal/-a:Jaz bi C4 zamenjal z novim 308
mavrica je napisal/-a:Izmed naštetih bi vzel absolutno Polota.
Plusi so:
-Dva litra nižja mestna poraba, kar pomeni zagotovo dober liter razlike v praksi v skupni porabi.
-Tisočak cenejši, a bo čez nekaj let zagotovo tisočak dražji in še lažje ga boš prodal. Bolj drži vrednost.
-Dobra tehnologija in vgrajeni materiali.
Imel sem P 207 vti 120 in kljub lahkotnosti avtomobila, je to bolj nepremičnina.
metor je napisal/-a:Jaz bi tudi vzel od teh najraje C4, je najbolj udoben in notranjost kvalitetno narejena ampak ne 1.6VTI, ker motor je star, požrešen, dokaj len. Vzem 1.2e-thp(130), kot sem ga jaz v P308 in nad motorjem sem navdušen. Nedvomno bi pa še raje 308 je novejši, lažji itd. mogoče ga v active opremi še dobiš v solidni ceni jaz sem za allure dau 19k z nekaj dodatki.
gdi je napisal/-a:Pa novi 308 je super, če ima opremo allure z panoramo in LED lučmi kar pa precej nanese pri ceni, osnovni model se mi nedopade.
Po forumu brska: Clancy in 14 gostov