Pozdravljeni, da ne odpiram nove teme si bom sposodil kar to. Imam velik problem in močno upam da mi bo kdo znal pomagati. Sem v precepu ali zamenjati ženo ali pa poslati vse skupaj v tri marjetice saj že 1 mesec nenehno visim na avtonetu ker kupujemo drugo vozilo pri hiši, izključno za mesto.
Na leto se bo predvidoma delalo okrog 7k km zatorej dizli odpadejo. Zaželjeno pa je da ima avto čim manj iskrivih lipicancev pod pokrovom saj resnično ne mislim plačevati zavarovanje za 100+ HP ker za njen način vožnje je tudi 70HP veliko.
Proračun je 4000€ in dokapitalizacija mislim da ne pride v poštev, razen za res dobro ponudbo.
Torej prosim vse, ki si lastijo Renaulte, Peugeote, Mitshubishije, Citröene, Suzukije, VAG,.... ali druge male mestne avtomobile, da napišejo svoje izkušnje, mnenja,... pa prosim brez kreganja, baba čula- baba rekla in moj oči ma večjega kot tvoj.
P.s. ženi je važno da je lep, da ni škatlast, da ni ful zaobljen, da ma dost placa, da je tak luškan pa mejhn, da mal popije,....

zgleda bom najprej ženo zamenjou