Spet jaz!

Se pravi, kake hyundajeve okvare bi moral bit pozoren in ali bi bilo to drago odpravit?
miraldinjo je napisal/-a:Zakaj bi peljal na uradni servis?
Za veliki servis boš pa ja našel mehanika-najbolje kakšnega Hyundai majstra![]()
Mene je pri popoldanskem Opel majstru veliki servis koštal 170Eur. Dvomim, da je za Hyundaija toliko dražje, ali pač?
miraldinjo je napisal/-a:Zakaj bi peljal na uradni servis?
Za veliki servis boš pa ja našel mehanika-najbolje kakšnega Hyundai majstra![]()
Mene je pri popoldanskem Opel majstru veliki servis koštal 170Eur. Dvomim, da je za Hyundaija toliko dražje, ali pač?
BigBadBeef je napisal/-a:Okej, to nima veze z vsem skupaj, ampak nisem imel jaz 1.5TD hyundaja, ampak opla! Kolko jaz vem, hyundai sploh nima dizlov z tako malo prostornino.![]()
Back to topic now maybe?![]()
čare je napisal/-a:miraldinjo je napisal/-a:Zakaj bi peljal na uradni servis?
Povej še točno kaj je blo za 170€ zamenjano.
Rokica2002 je napisal/-a:Jaz ga imam že 14 let kot drugi avto, je letnik 2000, 1,6 16v. (okrogle luči) Prevoženih je 140kkm. Generalno kar dela, z izjemo, da zadnji del rjavi-podvozje, obrobe blatnikov, notranji blatniki. Menjan je bil sesalni kolektor, (plastičen), izpušni kolektor je počen (trenutno zavarjen), prednji ležaji so menjani, kaj več pa ne. Servisiran je bil kar redno, olje in podobno. Je pa kar požrešen-okrog 10l..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov