Cefizelj je napisal/-a:Mislim da so predlogi z nepremium vozilom kar pravi. Če pa že mora biti premium pa sigurno Evoque. Ga ima kolega in je super. Pa še za razliko od X1 in Q3 kaže da ima lastnik malo domišljije.
adis je napisal/-a:volvo ima v rangu q3 na voljo XC60...nekje 2 leti starega do cca 30.000
adis je napisal/-a:Cefizelj je napisal/-a:Mislim da so predlogi z nepremium vozilom kar pravi. Če pa že mora biti premium pa sigurno Evoque. Ga ima kolega in je super. Pa še za razliko od X1 in Q3 kaže da ima lastnik malo domišljije.
evque? resno? meni ni niti malo všečen...tako veliko plastike na enem mestu da je groza
noj je napisal/-a:adis je napisal/-a:Cefizelj je napisal/-a:Mislim da so predlogi z nepremium vozilom kar pravi. Če pa že mora biti premium pa sigurno Evoque. Ga ima kolega in je super. Pa še za razliko od X1 in Q3 kaže da ima lastnik malo domišljije.
evque? resno? meni ni niti malo všečen...tako veliko plastike na enem mestu da je groza
Pol pa še nisi sedel v njemu, vsaj proti audiju in bmw-ju je zelo malo plastike. Men se zdi veliko usnja in tkanine. Poglej sam armaturko, ki je pri konkurentih res plastična. Men je bil všeč proti ostalim, predvsem zaradi materialov, ki so nad konkurenco, in sicer pri vseh range roverjih, 'taprav' range mi je pustil celo bolj kvaliteten vtis kot aston martin db9, ki je 'hand made', pa so določeni detajli res 'cheap'.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov