hippo je napisal/-a:Best buy so trojec Sharan/Alhambra/Galaxy.
darkside je napisal/-a:hippo je napisal/-a:Best buy so trojec Sharan/Alhambra/Galaxy.
in če bi rad manjši avto? odvisno katera velikost mu je všeč. ne pa kar naj kupi šleparja
esem je napisal/-a:Vzamita Xsaro Picasso. vrsto let so bili najzanesljivejši med enoprostorci, imajo razumne cene, izbire je kar nekaj, tako da odpade "zadovoljitev" z dvomljivim primerkom.
Tu pa je izbor (3500-4500 €, do 125000 km, bencin) na avtonetu.
hippo je napisal/-a:Xsara Picasso je všečen avto, ampak za vozit je pa meni bolj drvarnica. Preveliko nagibanje, prestavljanje kot pri Zasatvi 101 (ročica ima lufta za izvoz). Mene nikakor ni prepričal pa sem ga imel leto in pol.
Zanimivost: 2.0 hdi 90KM -> pelješ 50 km/h, če imaš v tretji je preveč obratov, v četrti pa premalo.
Gricko je napisal/-a:hippo je napisal/-a:Xsara Picasso je všečen avto, ampak za vozit je pa meni bolj drvarnica. Preveliko nagibanje, prestavljanje kot pri Zasatvi 101 (ročica ima lufta za izvoz). Mene nikakor ni prepričal pa sem ga imel leto in pol.
Zanimivost: 2.0 hdi 90KM -> pelješ 50 km/h, če imaš v tretji je preveč obratov, v četrti pa premalo.
no no
sicer se delno strinjam
nagiba se res, ampak posledično temu je tudi zelo mehko podvozje, kar pa je za naše "gladke" ceste več kot dobrodošlo.....( čez ovinke malo hitreje pa res lahko dobiš morsko bolezen) )
prestavlja se ok, ročica nima nekega prevelikega lufta ( to si imel ti nekaj zluftano)
hippo je napisal/-a:Nič nisem imel zluftano, ker se popolnoma enako prestavlja na 1.6 16V bencinarju. Vzrok je menjalniški mehanizem, ki je blago rečeno mimo skonstruiran.
Lahko ti čestitam, da se ti je ratalo vozit pri 50km/h v peti. Še dobro, da so imeli 90KM verzije enomasni vztrajnik, če ne bi ga moral hitro menjat.
O nagibanju pa ne bi, ker me še zdaj zaboli. Ko pirmerjaš Sharana in Picassoja je pač zadeva jasna.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov