h4ck je napisal/-a:A zdaj ker imata 2,3 na foumu tezave so pa vse zanič? Z moji nimam nobenega problema, naredil sem preko 70.000 v letu pa pol, cipana je in gre super ter b.p? Je pa 2010/11.
Mislim, da če najdes redno servisirano, jo pregledate pred nakupom, da nima kaj bit.
Lp
MBtouran je napisal/-a:h4ck je napisal/-a:A zdaj ker imata 2,3 na foumu tezave so pa vse zanič? Z moji nimam nobenega problema, naredil sem preko 70.000 v letu pa pol, cipana je in gre super ter b.p? Je pa 2010/11.
Mislim, da če najdes redno servisirano, jo pregledate pred nakupom, da nima kaj bit.
Lp
spremlaj se kak tuj forum pa bo stevilka narasla..... Je pa zanimivo kako nekateri osebno jemljete napake avtomobilov
MBtouran je napisal/-a:h4ck je napisal/-a:A zdaj ker imata 2,3 na foumu tezave so pa vse zanič? Z moji nimam nobenega problema, naredil sem preko 70.000 v letu pa pol, cipana je in gre super ter b.p? Je pa 2010/11.
Lp
spremlaj se kak tuj forum pa bo stevilka narasla..... Je pa zanimivo kako nekateri osebno jemljete napake avtomobilov
denis099 je napisal/-a:MBtouran je napisal/-a:h4ck je napisal/-a:A zdaj ker imata 2,3 na foumu tezave so pa vse zanič? Z moji nimam nobenega problema, naredil sem preko 70.000 v letu pa pol, cipana je in gre super ter b.p? Je pa 2010/11.
Lp
važno, da je folcika brez napak![]()
![]()
zelenik je napisal/-a:Kakšna pa je kaj razlika v kakovosti med barvami? Kovinske barve so za doplačilo, meni osebno pa je najbolj všeč rdeča, ki pa je navadna barva. Je razlika v kakovosti precejšnja?
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov