Ker ste fer pa odkriti, bom še jaz: se zavedam, da je starega bmwja kupovati kar "hoštaplersko". Moj motiv sicer ni, da bi se punce nanj/name lepile, ker sem a) vezan, b) prestar in c) nisem za te fore. Moj razlog je drugačen: avto kupujem za 2-4 leta. Trenutno imam možnost se malo "sprostiti" v življenju, ker sem drugače bolj preudaren, ekonomičen in... dolgočasen.
Čez 2-4 leta bo verjetno že otrok, kar pomeni čisto drugačen avto. Priznam, ti dve leti bi se fural v neki makini, ki si je glede na življenjske okoliščine potem ne bom mogel privoščiti do kakšnega 55. leta.
Se pa zavedam, da je to tvegano, da je kupovanje rabljenega avta z veliko kilometri lahko "luknja". Zato pa sprašujem tu, kako se čimbolj "zavarovati" ali izogniti napaki, čeprav je še vedno večja ali manjša verjetnost, da jo storim.
O avtih vem bore malo. Nimam pojma kaj hoče pskoda povedati z
BMW 320d uvožen letnik 2004 z 167kkm
ta pa je za hece... Kaj, a je sumljiva kupčija?
No, saj se nisem tako zapičil v bmwja... Rad bi avto, ki ima veliko dodatne opreme, najmanj 1.6 motor in ne, nimam namena, da bi ga čez 2-4 leta "dobro prodal". Tokrat pač ne bi rad naredil preudarne stvari, razmislil vse do zadnjega pomisleka. V vsakem primeru: nisem 20 leten mulc, ki si želi makino. Sem malo starejši tip, ki bi si malo privoščil hoštaplerjijo, ker se je drugače ne poslužujem

Če ima ob povedanem kdo kakšno idejo v kaj naj bi se zbasal, oziroma če imel podobne "hedonistične" želje bom zelo vesel vsakršnega nasveta.
Hvala in lp