abbe je napisal/-a:a to trditev lahko podkepiš s čim,ker zlo dvomim da bi mercedes v svoja vozila vgrajeval renojeve motorje?
Ker je Mercedes pač nepojmljiv dosežek kakovosti, Renault pa klump, ki vsem naznanja že z logotipom, da bodo težave? - bolj za šalo, kot za res.
So pa leta 2010 nekako udejanjili sodelovanje naveze Renault-Nissan z Daimlerjem, ko so izmenjali cca 3% delež delnc. Kangoo je postal Mercedes "as is" in 1.5 dCi je postal vstopni agregat v A in B razredu. Tudi "as is", ker močno dvomim, da na proizvodni liniji v Španiji (se mi zdi, da tam motorje sestavljajo) izdelujejo poleg vseh različic še dvojce posameznih (denimo 2 različna dCi110 motorja).
Zaradi te naveze so pač mnogi prepričani, da je rešena ahilova tetiva 1.5 dCi motorjev, torej ojnični ležaji. Bomo videli; kaj kmalu bodo tudi na našem forumu "novi" motorji in me zanima kaki bodo ležaji pri recimo 200 kkm.
Kot dodatek: opažam, da je Insignia en tako velik j**c, kot so bile prve Lagune dCi. Pa je po forumih vse bolj tiho okoli tega

Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.
Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.