thunderbolt je napisal/-a:A pa kdo preden napiše sploh prebere, kaj v bistvu želi, potrebuje avtor teme???
Za 10-12 let star avto bo varneje zate, če bo bencinar. Da boš našel dobrega dizla boš rabil neprimerno več sreče. Če je bila turbina obnovljena dobro, potem te nima sploh kaj skrbeti, če pa ni bila, potem ti jo lahko zmelje že na poti domov.
Vaneote nikar ne glej, ker je to samo en velik strošek od avta, tudi francozi takih letnikov niso pojem zanesljivosti. Oziraj se za Vzhodnjaki.
thunderbolt......saj ni panike, je pa res da čakam konkreten odgovor, nasvet, kot si ga dal ti . Ja, moja želja je benzinar, je manj hib . Imam pa kljub vsemu nagledanega enega dizla, ki ima dobro ceno, obnovljeno turbino, z njo narejenih 5000 kilometrov, očiščen dpf filter, narejen velik s. ima račun, torej tudi garancija od obnovitve turbine..nisem pa vedel , če je potem to ok. da je obnovljena, bojda je razen ohišja vse na novo, tako da bi mogla držat nekaj časa in pravim, zares delam na izi z avti .
Vaneota torej ne ? sem bil kar zagret za onega modrega z avto.net, ampak ima eno nedefinirano napako, pa blatnike lahko samo originalne dobiš, za razliko od A razreda, ki ima blatnike lahko neorginalne, ki so 3 - krat cenejši od blatnikov za Vaneota..tako, da je Vaneo odpadel, pa malo me je zaskrbelo, ker je ozek in visok avto, pa je imel že MB A razrede neke težave s prevračanjem na prvih testih .
Hvala ti za mnenje .