kstelc je napisal/-a:Velik avto že imam A4 avant![]()
kstelc je napisal/-a:Mall OFF ni glih Clio ane? 4,75m ni glih malo ampak ok pač nemoremo vsi voziti a8 ali X5 ali karkoli pač je zate velik avto... pa mislim da smo vsi razumeli kaj mislim, pač avto velikosti clio, 206 itd. samo zanimalo me je kaj je najboljši nakup...
kstelc je napisal/-a:Sploh ni point v tem kateri je boljši...normalno da je nek passat boljši za vozit kot clio ampak kupuje se nek majhen avto s čim nižjimi dtroški vzdrževanja za majhen denar...Pa nima tut veze kaj je za tebe A4 zame pač ni tako majhen avto....majhni avti so clio twingo itd....oziroma po tvojem to sploh niso avti? Skratka ne kupujem avta pri katerem bo 1000 evrov samo registracija ampak neko malo sr... da se lahko pelje 40km dnevno...
hippo je napisal/-a:kstelc je napisal/-a:Sploh ni point v tem kateri je boljši...normalno da je nek passat boljši za vozit kot clio ampak kupuje se nek majhen avto s čim nižjimi dtroški vzdrževanja za majhen denar...Pa nima tut veze kaj je za tebe A4 zame pač ni tako majhen avto....majhni avti so clio twingo itd....oziroma po tvojem to sploh niso avti? Skratka ne kupujem avta pri katerem bo 1000 evrov samo registracija ampak neko malo sr... da se lahko pelje 40km dnevno...
Passat 3B (letnik 97-00) bencinar 1.6 ali pa 1.8 brez turbine je mogoče celo cenejši za vzdrževanje kot clio, ampak tega ne boš mogel sprejeti, ker imaš prepričanje, da večji ko je avto dražje je vzdrževanje, kar pa vedno ne drži. Edino kar je res je pa višja poraba. Zavarovanje takega passata v bonusu razred 4 je celih 160 eurov.
Po moje spadajo clio, twingo in tudi A4 v razred avtomobilov... majhnih...
tr00per je napisal/-a:v isti rang uvrščaš Twinga in A4? svašta...pustmo, da je med njima 1 meter razlike v dolžini, eno je limuzina/karvan, drugo...v bistvu zlo majhen enoprostorc. Sicer pa ja, morda tvoja žena, moja mat npr. se pa kljub temu, da smo imeli doma od Kie Clarus, preko megane classicov do peugeotov 807, nikol ni navadla velikih avtov, oz. jih nikol ni hotla vozit in jih nikol ne bo...in verjetno ni edina. Tko, da turit nekomu passata, ko pa išče avto rang 206, clio je totalna bedarija.
tr00per je napisal/-a:V redu, moja napaka, sprejmem kritiko, ampak še vedno se ne strinjam z izjavo, da je a4 ali pa passat majhen avto. To je čist lepo avto srednjega razreda oz. srednje velikosti, do čimer so vsi ostali avti majhni. Kar se servisa tiče niti ne rečem, ok...sploh se strinjam, če primerjamo 206 hdi in npr. passat 1.8 bencin, bo slednji cenejši za popravljat. Tud če doma primerjam, servis mojga coupeja je cenejši, kot za bratovega 1.2 clia. Vseeno pa sem mnenja, da je brez smisla v tej temi govoriti o raznih passatih in audijih a4 (pogojno kak a3, ampak dobit dobrega za ta denar je misija nemogoče, kakor tudi za passata ali a4), če je želja po majhnem avtu. Se strinjava?
kstelc je napisal/-a:Ne kar se tiče ranga je moje mnenje da sta isti, če ni celo Audi še malo višji, kar se tiče pa velikosti pa ja passat je 6 ali 7 cm daljši ampak si res smešen audija uvrščaš kod majhen avto tako kot twinga(pa je mislim da meter razlike) passat pa je velik avto, ker je 7 cm daljši od Audija... Sklepam da imaš sam Passata....Oziroma govoriš kot da je razlika takšna kot me a4 in a8....Je passat zadaj malo bolj prostoren ampak nekih ogromnih razlik pa ni...
Po forumu brska: Google [Bot], zundapp in 4 gostov