od teh treh sem peljal Škodo in Corso (sicer starejši model, verjetno se tu govori o posodobljenem modelu). moram reči, da je Škoda res vrhunska, kar se tiče vožnje in udobja, je pa res, da pride bolj do izraza, ko ji dodaš barvno kombinacijo, športne sedeže in športno podvozje - takšna Škoda potem pade ven iz buđeta.
Corsa me je pustila popolnoma hladnega (predvsem, ker sem gledal tudi s stališča lastne nabave ...)
kar se tiče motoriziranosti, sta Peugeot in Škoda tu na boljšem - turbo poskrbi za navor v nižjih obratih in ga je res veselica peljati, motor normalno vleče že v zelo nizkih obratih - se prav spomnim, da sem enkrat mislil, da sem v 5. prestavi, ko sem zapeljal na obvoznico in začel pospeševati, pa je res hitro pospešila do 110 km/h, sem hotel prestavit v 6. sem pa ugotovil, da sem v bistvu že v 6. prestavi. tudi po ovinkih je podobno, ne rabiš veliko prestavljati.

verjetno ima Peugeot podobne vozne lastnosti.
tako da glede na novost, in pa predvsem to, da bodo sedaj zaradi novega modela popusti, 208 res ne bi bil slaba izbira, pa tudi izgleda precej dobro (kar vem, da je damam zelo pomembno ...

)