abbe je napisal/-a:pezoja ti odsvetujem, sploh ce govoris o tem da bi mel avto 8 let..
abbe je napisal/-a:pezoja ti odsvetujem, sploh ce govoris o tem da bi mel avto 8 let..
Reaper85 je napisal/-a:
O 1.6 THP sem prebral tole, in se takih igric ne grem:
http://avtoforum.net/forum/peugeot-308- ... tml#p40363
lancia hf je napisal/-a:Tudi pri TSI se boš šel podobne igrice
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=83936
pleomax je napisal/-a:Bedarija. Sam serviser nam je povedal,da so večji problemi ravno z 1.6 vti,ki žrejo olje. Domov nas je klicala tudi ženska,ko je videla da smo prodajali avtomobil in vprašala,če ga prodajamo zaradi olja tako kot ona,ker ga mora nenehno dolivati. Mi ga nikoli nismo na thp.Prve serije so mogoče bile problematične,so pa pol to porihtali in na podlagi 3 ljudi ne moreš priti do sklepa,da je motor klump. Ista fora je s tsi-ji. Še vesno se najde vsaj en forumaš,ki začne nabijat tistim,ki kupujejo nov avto,da so tsi katastrofa,...Res mislite,da težav po več letih niso odpravili? Včasih se mi zdi da je bolje kupit avto brez foruma,ker drugače na koncu itak prideš do odločitve,da je bse zanič...Potem nihče ne bi kupil golfa 7,ker jih je nekaj potarnalo na tem forumu,da vse škripa in celo nekaterim zateka...Zaradi takšnih informacij se potem to samo naprej širi. Žal slabe stvari potujejo s svetlobno hitrostjo,ko pa en pohvali pa se ignorira.
Matey_ je napisal/-a:Pozdravljen.
Najprej naj povem, da izrašam samo svoje osebno mnenje.
Če se že išče avto z večjo močjo, sklepam, da boš to moč tudi izkoristil. Tako, da izjave ''iščem motor z 150 - 200 KM'' in nato primerjave z 1.2 mlinčki z 110 KM so mi malo mimo.
Močnejše avte se kupi z razlogom in so po večini tudi tako voženi. Tako, da če imaš namen imet avto dlje časa se izogibaj navitim mlinčkom, ker so turbo motorji veliko bolj občutljivi na nehvaležno ravnanje. Potem skrb za cestnino ... kupuješ avto z realno porabo 8-10 litrov, ki so v višjem zavarovalniškem razredu in zahtevajo kar nekaj vzdrževanja (realno gledano kupit takšnega, ki ga ne bo treba nič pošravfat je skoraj utopija, ker so pogosto ''terani''), a tebe skrbi dobrih 100€ pri cestnini ? Mislim, da je to še najmanjši strošek.
Moj predlog ?
Preverjen avto z motorjem višje kubature (2000ccm +), če je možno atmosferski motor oz. turbo motor z večjo prostornino.
Mlinčke 1.2, 1.6 ipd. pa bi odpisal za rabljen nakup.
LP
Matej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov