RedBaron je napisal/-a:Je avto zato kaj slabši? Saj nisi kupil salame, da bi imel rok trajanja...
MORDOR je napisal/-a:Meni je prodajalec omenil pri nakupu,da je avto letnik 2014,ter mi na podlagi tega odobril še dodatni popust ter dodal dodatno opremo.
čare je napisal/-a:Avto je že plačan,bil je na zalogi zdaj pa jamranje...Drugič naročiš avto po svojih željah in bo ziher frišen.
alexwell je napisal/-a:važno je kaj piše v prometni...
R 34 GT-R je napisal/-a:alexwell je napisal/-a:važno je kaj piše v prometni...
ureja to kakšna direktiva?
alexwell je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:alexwell je napisal/-a:važno je kaj piše v prometni...
ureja to kakšna direktiva?
ja ne vem, poglej, če je v prometni kakšna letnica 2014......
R 34 GT-R je napisal/-a:RedBaron je napisal/-a:Je avto zato kaj slabši? Saj nisi kupil salame, da bi imel rok trajanja...
Se strinjam, nič ne paničarim, samo vprašam za mnenja. Sam pa menim, da bi prodajalec to moral omeniti, na avto se lahko počaka ni problema.
Ko boš recimo ti čez 4 leta kot potencialni kupec preveril VIN avta in to ugotovil mi boš zbijal ceno na ta letnik?
alexwell je napisal/-a:važno je kaj piše v prometni...
pskoda je napisal/-a:alexwell je napisal/-a:važno je kaj piše v prometni...
Nima veze kaj piše v prometni, ki sploh še ne obstaja za ta "nov" avto, važno je kaj piše v homologacijskem kartončku in tam piše, kdaj je bil avto pripeljan. Vidim, da ne ločujete prometno in homologacijo.
Homologacija je ubistvu rojstni list avta, prometna je pa samo dovoljenje za vožnjo po cestah za določeno leto
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov