ban je napisal/-a:Boljša primerjava bi bila megane/golf. Clio je za številko manjši avto.
Bezo9 je napisal/-a:Sem malo pozabil, da sem odprl temoHvala za odgovore, glede na to, da bo avto namenjen predvsem vsakodnevni vožnji in da pogosto delam daljše relacije (cca. od 50-100 km) se zelo nagibam k golfu.
Sedaj me zanima s kakšnimi stroški letno se bom srečeval s takšnim avtom. Moja plača se giblje med 1100 in 1200 eur tako da pomoje nebi smela biti težava vendar raje se pozanimam preden na slepo kupim in mi potem zmanjka za PIR
evilfury je napisal/-a:Bezo9 je napisal/-a:Sem malo pozabil, da sem odprl temoHvala za odgovore, glede na to, da bo avto namenjen predvsem vsakodnevni vožnji in da pogosto delam daljše relacije (cca. od 50-100 km) se zelo nagibam k golfu.
Sedaj me zanima s kakšnimi stroški letno se bom srečeval s takšnim avtom. Moja plača se giblje med 1100 in 1200 eur tako da pomoje nebi smela biti težava vendar raje se pozanimam preden na slepo kupim in mi potem zmanjka za PIR
Najdražji bo bencin ane. Sploh k delaš dosti km pričakuj da boš tankal dvakrat na teden.
Drugače pa gti ni nič dražji kot pa en navaden tdi za vzdrževat.
Locher je napisal/-a:S plačo malce čez jurja jaz ne bi kupoval takega avta razen, če si hočeš izpolniti željo za kako leto.
Locher je napisal/-a:S plačo malce čez jurja jaz ne bi kupoval takega avta razen, če si hočeš izpolniti željo za kako leto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov