hahehihoh je napisal/-a:Vozilo je slovensko in verjetno so km realni - lahko se jih preveri na kateremkoli Renault servisu.
Sicer pa soliden avto brez večjih napak, za moje pojme predrag.
celastala je napisal/-a:Hvala za vse odgovore, samo še nekaj bi vprašal.Kako je s temi garancijami, prodajalec pravi da mi da en mesec garancije na vse, ali to pomeni da ga lahko takoj ko ga kupim odpeljem na uradni servis (kar tudi bom) in mi potem krije če je kaj narobe, oziroma je potrebno zamenjat
celastala je napisal/-a:Ne vem kaj ti je rekel ta tvoj sosed, ker sem bil na malgaju in je megane s tako opremo kot sem dal v oglasu zgoraj 15.000... In ja 3000€ je ta trenutek zame precej denarja, avto pa kupujem ker sem dobil otroka in ga v svoji Ford pumi pač ne morem vozit
celastala je napisal/-a:Hvala za vse odgovore, samo še nekaj bi vprašal.Kako je s temi garancijami, prodajalec pravi da mi da en mesec garancije na vse, ali to pomeni da ga lahko takoj ko ga kupim odpeljem na uradni servis (kar tudi bom) in mi potem krije če je kaj narobe, oziroma je potrebno zamenjat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov