Torej... ze kar nekaj casa me drzi da bi si za drugi avto kupil nekaj brez strehe, za uzivat v voznji ob lepih nedeljskih toplih dneh

. In zelja je cedalje mocnejsa... zelje so,seveda da je cimceneje max 3000eur, avto bi se uporabljal izkljucmo za lasten uzitek v lagodni voznji,imidz in zmogljivosti so postranskega pomena. Odpadejo cc-ji ker se bojim tezav z trdimi strehami in mi niso vsec in odpadejo razni slk-ji, z3-ji zaradi drazjega vzdrzevanja. Torej... megane cabriov je ogromno, so mi sprejemljivi, barcheta mi je vsec ampak so redke,306 cabriov ni... nekaj v tem stilu. Mg f mi je ok ampak nevem kako je s servisi in rez.deli. in seveda moja najljubsa, mx5ka

. Gledam na avtonet, 15let stare so okoli 3500eurm kaksna posebna razlika med 110 in 116 km masino,kaksne znane tezave? Predvidevam da je sploh pri takih avtih najbolj odvisno kako se ne zanjga skrbel in nocem prevec komplicirat pri necemu kar bo kupljeno za uzitek,ampak useen, ni mi maki dnar to

. In nocm dobit avta k me meu usako poletje druzga lastnika k me hotu bit cez poletje frajer.
Skratka,ce ima kdorkoli kakrsnokoli izkusnjo s kaksnim od nastetih vozil,sploh ce pozna kakega kabria,roadsterja vrednega nakupa,se priporocam za nasvet...
Hvala in lel pozdrav