ŽuŽeK je napisal/-a:Pozdravljena
najprej bi bilo potrebno razdelati kakšen avto si želiš in kakšne so potrebe (HB, SUV, karavan, enoprostorec,....), dizel - bencin (koliko km letno narediš?), kakšni avtomobili so ti všeč oziroma kateri proizvajalec ti je najbolj pri srcu,....
Če nam zaupaš kakšen podatek več ti bomo mogoče znali pomagati in te usmeriti, razen če nisi že 100% odločena da bo tvoje novo vozilo Volvo V60.
pa lep dan še naprej
živjo,
ja res je. Malo sem zmedena glede vsega. Rada bi imela en v redu avto do nekje 11.000 eur, kokr mi budget dopušča.
Glede znamk je pa tako da se nekje lovim med volvom (čeprav bo najbrž izpadel zaradi previsoke cene), ford focusom in pa mogoče opel astro?
Dizel absolutno. Rabila bi ga pa tko za občasno vožnjo pa za izlete pa kakšna večja potovanja.. Ne bi se pa vsak dan vozila.
Najbolj se nagibam k fordu-vsaj kokr sem že stvari prebrala in prečekirala bi ford bil kr dobra izbira. Tud kar se tiče podvozja in udobja+ cena in vzdržljivost.. Edino kar me moti je da nikjer ne najdem navadno različico...samo karavani so . Načeloma me ne moti da bi bil karavan ampak nekako mi vizualno ni všeč..astra mi je bolj ampak po drugi strani pa spet pravijo da je ford boljši od astre..