Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

MišoKralll
Nov uporabnik

Kupujem karavana

Napisal/-a MišoKralll Po jun 06, 2016 4:42 pm

Kupujem karavana diesel avtomatik. Avtomatika želim, ker imam težave z levo nogo, na dan pa naredim veliko kilometrov na sestanke. Zanima me kateri avto do 13.000€ bi mi priporočali.

kristijan123
Nov uporabnik

JG2
Novinec

Re: Kupujem karavana

Napisal/-a JG2 To jun 07, 2016 11:19 am

Če ti ni velikost na prvem mestu poglej za V50/V60. Če jih boš šel peljat boš videl da to kar gledaš niti približno ne dosega ravni Volvota.

atek
Novinec

Napisal/-a atek To jun 07, 2016 3:41 pm

Moj predlog gre h Škodi, že Octavia je zanimiva, kaj šele Superb - zelo dober avto za primeren denar.
Lp atek

MišoKralll
Nov uporabnik

Napisal/-a MišoKralll To jun 07, 2016 6:36 pm

Za Opel Insignia sem iz več naslovov dobil informacije, da jih je sama lepota, masine pa se na veliko kvarijo.
Od teh treh, če bi, bi vzel škodo.
Peugeot 508 mi je všeč. A kej takega za ta denar pa ni ok?

http://m.avto.net/ad.asp?id=10347017

Sam to so kr močne masine, a 1.6 ni ok?

JG2 je napisal/-a:Če ti ni velikost na prvem mestu poglej za V50/V60. Če jih boš šel peljat boš videl da to kar gledaš niti približno ne dosega ravni Volvota.
Bom preveril hvala.

Uporabniški avatar
Cefizelj
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cefizelj To jun 07, 2016 6:54 pm

Če gledaš ta razred avta je 2.0 motor priporočljiv. Octavia bi še šla z 1.6 recimo. En razred nižje (Megane, Astra, Golf, 308) bi pa šli z manjšim motorjem vendar jih bo težje dobit z avtomatskih menjalnikom, saj se v tem razredu redko kdo odloča za avtomatiko (vsaj v Sloveniji in za denar katerega ti gledaš). Trend se je šele zdaj začel malo obračati pa še to ne v kakšnih velikih številkah. Kakšen avto si imel sedaj in koliko prostora dejansko rabiš?

MišoKralll
Nov uporabnik

Napisal/-a MišoKralll To jun 07, 2016 7:25 pm

Sedaj nisem rabil avta, ker sem živel v Ljubljani. Sedaj ko ga kupujem, pa rabim večjega, ker enega manjšega že imava. Namreč ne bi želel čez leto dni avta menjati, če bi prišlo do naraščaja... Tko da ja rabim

počasen
Nov uporabnik

Napisal/-a počasen Sr jun 08, 2016 9:47 am

Citroen c5 je velik avto za dober denar, jst pa bi vzel na tvojem mestu Megane grandtour ali pa Ford focus ker spraviš noter tut dost robe. Je pa res da ta dva modela ne boš dobil z avtomatskim menjalnikom. Octavia mislim, da ima največji prtljažnik v svojem razredu in je res velik pa dober avto za pošteno ceno. Premisli tudi kako bo s servisi in registracijo... Pred časom sem gledal Megana grandtour 2014 letnik gt line z 80 jurji prevoženih za 12 jurjev kar se mi je zdela dobra cena pa še pod garancijo je bil (motor je bil 1.5 dci, ki sem ga tudi sam dolgo vozil in v 8 letih nisem imel niti enega samcatega problema). Sam sem se na začetku ogrel za Volvota v60 a slovenskih vozil skoraj ni, iz Italije in Francije pa ni bilo nič pametnega pa še prtljažnik je res majhen za karavana. Potem sem gledal Megane grandtour in Ford focus, ki sta super avta za svoj denar v ožjem izboru opa je bila tudi Škoda octavia. Citroene C5 sem gledal na začetku ampak sem se potem ohladi za ta avto, ne vem zakaj. No na koncu em pristal na passatu in sem zaenkrat zelo zadovoljen.

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

počasen
Nov uporabnik

Napisal/-a počasen Če jun 09, 2016 7:52 pm

Dobis samo izbira je res majhna.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jun 10, 2016 6:16 am

Če imaš probleme z nogo razmisli tudi o višjem avtu, da se lažje notri vsedeš in ven zlezeš.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov