pskoda je napisal/-a:Jaz bi enkrat rad srečal človeka, ki kupi ladjo oz velike gare z dizel motorjem in nato dela cca 20kkm letno ali še manj.
Po moje ima tak človek majhnega v hlačah in se lahko vsaj z avtom pohvali, da ima velikega
pskoda je napisal/-a:Jaz bi enkrat rad srečal človeka, ki kupi ladjo oz velike gare z dizel motorjem in nato dela cca 20kkm letno ali še manj.
Po moje ima tak človek majhnega v hlačah in se lahko vsaj z avtom pohvali, da ima velikega
zdrav ko mamic je napisal/-a:Se strinjam z vami, da je zal nacionalni sport pripeljat avto z 200.000km in vrteti nazaj po zelji. V modi je tudi kupiti avte z manj kilometri, ki so bili "totalka" in jih samo poglihat da dela. Ampak, ne morete mi pa trditi, da se ne najde vozilo z do 100.000km v 5. Letih.
Da se. Taka vozila imajo visjo ceno od ostalih. Audije dobis ze za 10.000 ce pa hoces dobrega pa se moras stegnit.
In ne. Avto se pelje do 200.000km, potem pa ko so stvari za zamenjat ga prodas ali pa menjas vse po vrsti in visis po servisih.
Imel sem tudi sam nov avto in rabljen. Do 200.000 ni bilo nikoli probmelov, potem pa so se zaceli. Sem pac taksnega mnenja ker sem imel taksne izkusnje.
Prodal sem avto z 240.000km in zdaj da kupim passata z 240.000? Kaj sem pa naredil?
Locher je napisal/-a:Pri tvoji kilometrini bi kupil nov avto. Če ni za srednji razred, bi kupil nižji srednji razred. Ko je avto enkrat pri hendlarju, ga sploh ne pogledam več, pa je lahko najboljši od najboljših.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov