thunderbolt je napisal/-a:Kaksen je pa budzet?
nered je napisal/-a:Ce imas denar vzami Mazdo3 ne pricakuj popustov, servisi so drazji, krajsa garancija in slabsa garancija manj opreme. Zato pa obdrzi ceno in ima solidno zgodovino zanesljivosti od teh je tudi najbolj zabavna za vozit.
Astra K bi vseeno bila moja izbira, dobis veliko opreme, kvalitetna notranjost, veliko popusta, ugodni servisi, daljsa in boljsa garancija. Jaz jo imam ze pol leta K 1.4T 125KM (mislim da isti motor kot) 150KM. Astra K je 180* popolni preobrat za Opla prva konkretno nareta Astra. Jaz za opisan problem se nisem slisal, motor je po mojem mnenju soliden/poskocen tudi ko je obremenjen z veliko boljso porabo kot stari 1.6 in 1.6T. Ni tko dolgocasna za vozit kot stare Astre pa ni vec obcutka da vozit 100 tonsko ladjo. Ima pa vsaj hatch bolj bogi prtljazni prostor.
mevden je napisal/-a:astra k ima zelo veliko težav z materiali, sestavo. me zanima kakšen bo ta avto čez 5 let. jaz bi jo prvo črtal. imaš nešteto tem na britanskem forum, vpiši v google astra k forum in veselo na branje.
jaz bi gledal mazdo 3, res je najdražja izmed naštetih ampak ko se vsedeš v njo je ful boljši občutek kot v astri npr.
si kaj gledal za fokusom?
urossz je napisal/-a:
Kateri novi avto izmed teh 3 bi najbolj priporočali?
- Astra K 1.4 Turbo
- Megane IV TCe 100
- Mazda3 G100
sašo5 je napisal/-a:http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=10318239&display=Opel%20Astra%201.4%20Turbo%20ENJOY%20-%20NOV%20MODEL%20-
tole za ta denar s to motorizacijo, je nakako v tej klasi trenutno "top" nakup
Polo78 je napisal/-a:Kot vse znamke ima sigurno tudi Mazda svoje cvetke od servisov. Na tem mestu priporočam servisiranje v Lj. BTC, korekten odnos, nikakršnega kompliciranja okrog uveljavljanj garancije, zmeniš se lahko, da prineseš svoje olje (dexelia), s tem so servisi naenkrat precej cenejši,... in na koncu tudi jaz prvič slišim za strošek 60e za vpis v el. servisno?!Jasno pa je, da se je potrebno držati garancijskih pogojev (servisiranje), ampak tako je itak pri vsaki znamki pa tudi komplicirat znajo več ali manj povsod.
To mi je novo.
Pri nas dosedaj nihče z besedo ni omenil 60 EUR za vpis v el. servisno knjigo. Servisiram pa v MB.
Če pa si bodo slučajno zmislili kaj takega, pač avto ne bo več servisiran na pooblaščencu.
lp
esem je napisal/-a:Kaj pa kaj takega? (Zanimivo, da ta "pooblaščenec" ne zna niti vrat preštet)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov