ali iti v nakup proti koncu leta ali je to vseeno - ali trgovci kaj "popuščajo" konec leta ali jim je vseeno ? Mudi se ne

Gre pa za Peugeot 3008 allure ..
limas je napisal/-a:Tik pred iztekom novega leta.
tomazpog je napisal/-a:Gre pa za P3008 . če ima slučajno kdo izkušnje
HVALA VSEM !
tomazpog je napisal/-a:jah, kar se mene tiče, ni nobene "finte" z ekluzivnostjo ali kaj podobnega.. Preprosto po dolgem času je prišel model avta, ki nama je z ženo obema izjemmno všeč, pelje se super, motor je preverjen že nekaj let, z njim načeloma ni nekih težav, itak ostaja zavedanje, da ima vsak svež model na trgu nekaj porodnih krčev..
Avto bi bil itak po naročilu, ne iz zaloge - mudi se tudi ne zelo - mi je vseno ali grem zdaj v pogajanja ali spomladi.. Mislil sem edino na dejstvo, da se mogoče proti koncu leta lažje pogajaš za kak gratis element, kot so naprimer komplet zimskih gum ali podobno..
Bolj me zanima glede dodatne opreme, ki je na voljo za doplačilo, naprimer LED žarometi, grip control in podobno - skratka zadeve, ki višajo nabavno ceno avta.. Imate izkušnje, če se pri teh zadevah da dogovarjat s prodajalci - sam sem jo nabral za cca 4000€ ....?
Saj vem, da bom največ izvedel ob dejanskih pogajanjih, ampak fino je vedet iz izkušenj, kje lahko malce "zateguješ", kje pa je načeloma brezpredmetno..
Imam pa tudi sam občutek, da bi se kak prodajalec na Ptuju bolj potrudil kot v Ljubljani - mogoče se pa motim
Gre pa za P3008 . če ima slučajno kdo izkušnje
HVALA VSEM !
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov