A, potem ga še čakaš.. Le sporoči, ko prevzameš ! No, da ti še malo "zasmetim" temo, upam, da ne boš "hud"

Evo, pa sem tudi sam "skočil v to vodo" : V četrtek dokončno naročen P3008 Allure Puretech EAT6 ( avtomatik ) - mislim, da sem dobil kar OK ponudbo, po kar precej pogajanjih - vzel pač pri najugodnejšem ponudniku
Poleg dodano:
-rdeča ultimate barva
-črna diamond streha
-FOCAL hi-fi sistem
-prostoročni vstop in zagon
-kamerce spredaj in zadaj ter avtonomno parkiranje - mestni paket 2
-svetla notranjost
-grip control + dodatno rez kolo + allseason gume continental LX2 ( tukaj sem omahoval, pa pol vseeno vzel . jebiga, cena ni pretirana - 400€ ) + meni najlepša platišča pridejo zraven..
-sončna streha z odpiranjem ter "sani" na strehi ( pridejo v kompletu s sončno streho )
-DAB+3d navigacija
Za vse skupaj smo na koncu prišli na ceno 28890,00 , poleg so dodali še gratis pripravo in deblokado vozila, prva dva servisa in kasko za 1 € prvo leto - tepihe in komplet opreme pa dajo itak vsi, tko da to ravno ne štejem kot dodatek, hehe..
Rok dobave konec septembra -začetek oktobra 2017 - fak, se bo vleklo

No, rok dobave je še dokaj hiter, ker so imeli v naročilu avto "zase" in ga je bilo možno še spremeniti. In ker je bila zadeva na koncu seštevka ugodna, sem zagrabil.. Pa da vidimo, kako se bo zadeva obnesla..