srcnik je napisal/-a:No ja, 1.6 je kar pijanec, če se ne voziš čisto po jajcih, to so bili eni slabših motorjev glede porabe, tako da ga ne zavajat, da porabi malo. Vzdržljiv pa verjamem da je, ker je navaden atmosferc.
srcnik je napisal/-a:No ja, 1.6 je kar pijanec, če se ne voziš čisto po jajcih, to so bili eni slabših motorjev glede porabe, tako da ga ne zavajat, da porabi malo. Vzdržljiv pa verjamem da je, ker je navaden atmosferc.
Mo Fo Sho je napisal/-a:medtem ko boš zunaj naselij (povprečna hitrost 80km/h) porabil celo manj kot 5,5l
Robi-77 je napisal/-a:srcnik je napisal/-a:No ja, 1.6 je kar pijanec, če se ne voziš čisto po jajcih, to so bili eni slabših motorjev glede porabe, tako da ga ne zavajat, da porabi malo. Vzdržljiv pa verjamem da je, ker je navaden atmosferc.
moja Astra karavan, 1.6, 85 kW letnik 2008 ima povprečno porabo 7,1 l/100km ob normalni vožnji, kjer je vsaj 30% mestne vožnje. Ja, poleti, ko sem vozil s prižgano klimo in večinoma po mestu je bla pa poraba hitro na 10. Res pa je, da sem imel na poti do morja (polno naložen), hitrost 110-120 km/h porabo okrog 6 litrov. Torej ni glih neki pijanec.
Sicer pa nekih večih napak na avtu ni bilo. Menjati sem moral tuljavo za klimo (cca. 180 evrov), vžigalno tuljavo (150 evrov) in CIM modul, ki je rak rana Aster (dobrih 200 evrov). Drgač pa do sedaj pri 160k km samo redni servisi, kupil sem pa dve leti Astro s takrat 37k prevoženimi kilometri.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov