pri VWju:
prišel po avto, smo šli do prodajalca, šli čez papirje (garancija, servisna, navodila,...) šli do avta, pregledali avto skupaj, me je vprašal, če potrebujem razlago za kakšno stvar, šli nazaj noter, naredili prevzemni zapisnik, izročili so mi vse papirje, ključe, stisnili roko v zahvalo in mi zaželeli srečno vožnjo. mogoče nč kj tazga je pa res, da sem se poznal s prodajalcem pa komplet osebjem servisa oz. prodaje.
pri seatu:
vodja prodaje, je poklicala ženo (ona lastnik, jaz ga samo vozim

), da je avto pripravljen za prevzem. sva prišla v salon, avto je stal pred salonom, šli do prodajalca, nam je vse razložil, se je vsedel zraven in ženi vse razložil (čeprav je že vse vedela pa itaq ona ne vozi tega avta), ga detaljno pregledali, odšli nazaj v salon (medtem so montirali reg. tablice), smo pregledali dokumentacijo (garancija, servisna navodila,...) naredili prevzemni zapisnik so ji izročili ključe, se zahvalili za zaupanje, stisnili roko za dobro in bodoče sodelovanje, žena je dobila rožico v zahvalo, zaželeli srečno vožnjo in sem se že peljal

me je presenetilo da je sama vodja servisa in prodaje prišla do naju, naju pozdravila, se zahvalila, malo poklepetala, povedala na koga se obrniti, če bi bilo kaj narobe, zaželela srečno vožnjo in to je to.
zdej čez kako leto bo pa upam ali nova izkušnja z oplom ali spet vw ampak drug salon (ker taprvi je zaprl svoja vrata).
lp