Polo78 je napisal/-a:Predvsem bo treba na testno vožnjo, ker avtomobila sta si precej različna, tako kot smo si glede dojemanja avtov različni tudi mi sami.Tako bi meni osebno za razliko od (očitno) večine Focus bolj odgovarjal, čeprav se povsem zavedam, da je v določenih stvareh P308 boljši.
Je pa v tem razredu med karavani kar precej konkurence tako da je mogoče res dobro preverit končne cene in mogoče, če ne drugega vsaj tako za občutek iti na testno vožnjo še s kakim avtom...
Firediver je napisal/-a:Če kupuješ za obdobje garancije, kupi kar ti je pač všeč (za vse ostalo bo garancija krila) - pa mogoče ne ravno vstopnega modela, ker ti pride kak asistenčni sistem (ali pa npr. LED žarometi) pri taki kilometrini na AC še kako prav, pa ga vstopni model nima serijsko.
pezo308 je napisal/-a:Kolikor je meni znano so težave s zadnjo premo preteklost. Govorim o p308sw.
bravisimo je napisal/-a:Zdravo testiral sem novega 308 sw pojma nimam a je bil dizel ali bencin sem pa bil navdusen nad njim nisem sicer pristaš peugeota ampak s tem modelom mislim da so res uspeli in naredili revolucijo. vem samo da je bila alure oprema in po ceniku je koštal cca 22.000 eur
wildbliw je napisal/-a:Led žarometi?!?
So samo zasoljeno dragi a nekega pozitivnega učinka ni. Osvetlijo nekajkrat močneje. Pri kratkih lučeh se s tem ustvari dosti večji kontrast med osvetljenim in neosvetljenim, oči se privadijo na to, kar je svetleje, posledično se zadaj z led lučmi slabše vidi. Pri dolgih lučeh se pa odboj od prometnih znakov tako poveča, da je naravnost moteče. V megli spet preslepijo, ... Edino v dežju se z njimi vidi občutno bolje.
bravisimo je napisal/-a:...... pojma nimam a je bil dizel ali bencin......
Goodfellas je napisal/-a:Dinamična vožnja > Ford Focus
Udobnejša vožnja > Peugeot 308
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov