http://www.auto.cz/test-vw-t-roc-2-0-td ... vka-113166
Bilbosole je napisal/-a:xxl je napisal/-a:Da, ampak, jaz sem tudi vzel ročnega, tu pa tega ni.
Katero barvo pa sta izbrala? Jaz sem črno + sport paket + navigacija + easy paket + 18 cola gume + priklop + zadnja kamera + park pilot
mrtwelvetrees je napisal/-a:A pri DSG + aktivni tempomat, ti sam ustavi, spelje, vse sam ?
xxl je napisal/-a:Bilbosole je napisal/-a:xxl je napisal/-a:Da, ampak, jaz sem tudi vzel ročnega, tu pa tega ni.
Katero barvo pa sta izbrala? Jaz sem črno + sport paket + navigacija + easy paket + 18 cola gume + priklop + zadnja kamera + park pilot
Vzel sem 1.5 sport, rdeč, app connect, kamero (na željo žene), šport paket, zasilno rezervno gumo, ostalo mi se ni zdelo vredno doplačila. 18 sem odpovedal, ko sem videl dimenzije, zelo slaba izbira pnevmatik, posledično zelo drage. Easy paket sem tudi izbrisal, ker na stikalo lažje vkradejo avto. Imam ga na Kadjaru, na srečo ga nobeden noče.
Ti si nabil čez 3000€ dodatkov, toliko zame ta j***a ni vrednaV osnovi je itak dobro založen z opremo, kar je pravi čudež za VAG.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov