Nov avto 1 je napisal/-a:Kupujem avto zase in res ne vem kaj bi kupil. V prvem planu bi rad avtomobil, kjer se naslednja 3, 4 leta ne bom venomer spraševal, kaj bi crknilo. Vem, da se to lahko zgodi vsakemu, a vseeno je z leti ta verjetnost veliko večja.
Hočem zanesljiv in varen avto - čim več airbagov, raje malo večji itd. V službo se bom vozil 30 km v eno smer. To bi predstavljalo 3/4 vse vožnje. Po avtocesti ponavadi vozim umirjeno s tempomatom 110 - 120 km/h. Ni pa mi všeč, kot je pri raznih 60 km mlinčkih, ko avto pri tej hitrosti že povsem tuli.
Kaj mi priporocate? Morda prav specifično ali zgolj v katerem cenovnem rangu, bencin/dizel...?
Karkoli mi bo v pomoč...
Zelo sem se ogrel za C4, ki se mi zdi dovolj velik in varen. Kolebam še med letniki, najraje pa bi vzel kak 2015 za okoli 8 000 €.
DePalmo je napisal/-a:Človek sprašuje po zanesljivem avtu in ti priporočiš Megana??![]()
DX5050 je napisal/-a:DePalmo je napisal/-a:Človek sprašuje po zanesljivem avtu in ti priporočiš Megana??![]()
Haha haha.... Smehi orehi...![]()
Tko mim grede... Megan III velja za zanesljiv avto, drugačna zgodba je pa z tanovim meganom, kjer je pa kar nekaj lastnikov že jamralo nad njim.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov