Volvo in pes je no-go. Prtljaznik ma volvo manjsi od focusa karavana kr precej, manjsega ima tudi od honde. Verjetno ti bo premajhen volvoDizzy je napisal/-a:prtljaznik kratkorcno gledano, potrebujem za max kufer, vcasih celo dva (drugi je kabinski) in vecji nahrbtnik (Civic, ki je imel za hatchbacka relativno velik prtljaznik, ni pozrl vsega ... verjamem pa, da bi V60 znal to vse prebavit, vem pa, da je kar se tega tice, najbolj neprakticen.
dolgorocno gledano (avto itak kupujeva za dlje casa in bo zagotovo se en pes, tu bi moral z V60 res malo premislit.
oz., reciva tako - v Focusov prtljaznik sem ze uspel naloziti vso robo.je V60 tu nekje vsaj?
sonic je napisal/-a:Kot vedno, načeloma zelo podpiram odločitev za avtomatik, ampak je treba biti previden pri detajlih.
Recimo Fordov avtomatik Powershift mnogi zelo radi poimenujejo PowerSHIT - to ni moja pogruntavščina in osebno nimam nobenih izkušenj z njimi, ne vem ali je res ali ne, ampak ta šala ima v tujini določeno popularnost in to že nekaj pove.
Sam bi si upal vzeti avtomatik (tudi rabljen), če je klasične zasnove (s pretvornikom navora in ATF tekočino, torej ne robotiziran z dvojnimi sklopkami - pri slednjem tipu bi zaupal samo VW DSG, pa še temu ne čisto 100%).
dobek je napisal/-a:in powershift ni avtomatik, ampak dvosklopcni (teh sem kar nekaj preskusil, pa ga ne menjam s klasicnim avtomatikom)
Po forumu brska: Fan in 20 gostov