Stumpjumper je napisal/-a:Kakšna je kilometrina na dnevni oz. letni ravni? Če je v nekem "povprečju" cca. 20k km na leto bi vzel megana 1.5 dci! Ob rednem servisu zelo bulletproof zadeva. TSIja iz tega obdobja izgibal kot hudič križa.
uros11 je napisal/-a:edit mod
Predhodnega posta se NE citira
Moj Golf 6 2.0 TDI 110 se pri 183 kkm s tem še ne strinja.
xxl je napisal/-a:uros11 je napisal/-a:edit mod
Predhodnega posta se NE citira
Moj Golf 6 2.0 TDI 110 se pri 183 kkm s tem še ne strinja.
Uf, ta pa ima chip tuning potencial
Klamzi je napisal/-a:Sem drugi lastnik Golfa VI 1.8 TSI, ki bo ravnokar obrnil 200 tisoč km. Recimo, da je bilo na avtomobilu, v teh desetih letih, izrednih stroškov toliko kot je tvoj budget. Dvomim da ti bo veliko ljudi priporočalo TSI iz tega obdobja, pa čeprav je odličen za vožnjo (motor, da ne bo pomote, podvozje je kvečjemu povprečno...).
void je napisal/-a:1.5 dci je motor ki bolj kot ga goniš, bolji je. Službeni kangooji vsi delajo ogromne kilometre brez problemov, v privat meganih pa isti model dela probleme pri pol manjših kilomerih, ker se vozi ko po jajcih, po mestu, brez avtoceste itd.
Stumpjumper je napisal/-a:Se mi zdi da ima 1.5 dci tam pri okoli 1750 obr/min "boost"...pod tem je bolj wtf vse skupaj.Med 2k in 3,5k obr/min je prav prijeten za vožnjo.
emozul je napisal/-a:void je napisal/-a:1.5 dci je motor ki bolj kot ga goniš, bolji je. Službeni kangooji vsi delajo ogromne kilometre brez problemov, v privat meganih pa isti model dela probleme pri pol manjših kilomerih, ker se vozi ko po jajcih, po mestu, brez avtoceste itd.
Void, kaj pa 2.0dci, kako se pa ta kaj obnese, imaš kakšne informacije?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov