LaMike je napisal/-a:Smotrnost dizla za 6000km letno? Ne gre tole v isti stavek.![]()
Servis je skoraj 1x dražji, registracija je dražja, zavarovanje je dražje. Je smotrno? Veš samo ti.
LaMike je napisal/-a:Smotrnost dizla za 6000km letno? Ne gre tole v isti stavek.![]()
Servis je skoraj 1x dražji, registracija je dražja, zavarovanje je dražje. Je smotrno? Veš samo ti.
Firediver je napisal/-a:Priporočam vztrajanje pri iskanju bencinarja, pa makar kako leto starejšega. Zna pa bit, da bodo čez 5 let lepši časi za nakup rabljenega bencinarja, ker jih bo več na voljo.
EDIT: Za probo sem dal Megane bencinar 2012-2015, pa je vrglo ven 28 primerkov (od tega sicer 9 karavanov)...Izbira je!
dolenc_ je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:Smotrnost dizla za 6000km letno? Ne gre tole v isti stavek.![]()
Registracija sem zdajle preveril je ista in ni odvisna od dizla ampak od prostornine. Zavarovanje sem zdajle preveril (skleni.triglav.si/) Megane Berline 1.6 16v in Berline Diesel dci110 in je popolnoma ista (210 EUR, ne rabim kasko), če dam dci95 pa je za diesel cenejša za 30€. Se mogoče motim? Servis pa ja verjamem da je dražji, ampak a je res 1x dražji ali tudi tu malo zavajaš? Ima kdo podatek iz prve roke, kakšen je strošek pri nepooblaščenem serviserju?
sonic je napisal/-a:..., mirno vzemi 1.6 mašino, tako švoh pa spet ni, no.
Po forumu brska: Fan in 25 gostov