whitee je napisal/-a:Motor pri Kugi je sigurno boljši. Tudi nasploh zanesljivost BMW-jev ni nekaj, na kar bi se lahko zgovarjali.
bluesman je napisal/-a:Pred leti sem gledal pri tem prodajalcu passata. Dobro da sem vzel poleg mehanika in mu omenil, da sem ob prvem ogledu zasledil malce vlage v zadnji luči.
Je prišel, odkopal obloge v prtljažniku in mi pokazal kako zanič je bil avto popravljen in pobarvan pri zadnjem blatniku. Jaz sem ga vprašal ob prvem obisku ali je avto bil karamboliran, je rekel da garantira da ne. Ko mu je mehanik pokazal, da je avto bil zelo slabo popravljen vzadaj je rekel da ne ve...
To je bilo dovolj, da nisem vzel tam avtomobila.
)
bluesman je napisal/-a:Pred leti sem gledal pri tem prodajalcu passata. Dobro da sem vzel poleg mehanika in mu omenil, da sem ob prvem ogledu zasledil malce vlage v zadnji luči.
Je prišel, odkopal obloge v prtljažniku in mi pokazal kako zanič je bil avto popravljen in pobarvan pri zadnjem blatniku. Jaz sem ga vprašal ob prvem obisku ali je avto bil karamboliran, je rekel da garantira da ne. Ko mu je mehanik pokazal, da je avto bil zelo slabo popravljen vzadaj je rekel da ne ve...
To je bilo dovolj, da nisem vzel tam avtomobila.
berlonso je napisal/-a:Kakor jaz razumem je bluesman mislil na avtohišo iz linkov (A mobil).
Ena redkih reklam ki jih pogledam do konca na YouTubu je ta od Dinota, ker ne morem verjet da bi po takem posnetku kdo sploh stopil noter in jih jemal resno
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 12 gostov