ja alfo 33 se da kr uredu na tunat pa tud spedenat se jo da mi npr kupujemo ze skoz sam alfe in jz in fotr in brt edin jz sm se zdele zajebu ka sm prodal svoj 145ko in kupu chryslerya.Drgac so pa ful uredu alfe se posebi 164 3.0 Q po moznosti letnik 89 ka je mel najbolso opremo pa 220 konje to una quadrofoglio!!33ko sm jz mel sam starejso jz sm mel uno ta staro tipo in mi je kr dobr laufala pa sm jo mal ustelu mas tuning tuki u fuzinah fiate pa alfe tuna pejt tja mal povprasat!
To sem pred kakim letom vozil...od enega poznanega, sicer letnik 89 al 90..tastara vglavnem. Divja zadeva, full dobra lega (pri hitrih spremembah pri visoki hitrosti), slabe bremze (smo skoraj eno teto nabasali odzadaj:(). Slaba stran pa je seveda poraba pri divjanju (skor 12 litrov). Pri običajni vožnji pa maš pomoje 8 litrov dovolj na 100 km.
Lani tega časa sem na sejmu videl eno letnik 93, se mi je zdela full ohranjena (nikjer rje, sem tut cel prtlažnjik pregledal), bla je model IMOLA al nekaj takega (lep spojler odzadaj), tip je mel ceno takrat 470.000 SIT, pomoje bi mi jo takrat dal za 400 čukov, če bi jih naštel tam. Imela je še neke full dobre zice (kao neko usnje), pa na prvi pogled ni bla videt razbita. Od takrat dalje so mi 33-ke full dobre, pa boxer motor rula.
Lani tega časa sem na sejmu videl eno letnik 93, se mi je zdela full ohranjena (nikjer rje, sem tut cel prtlažnjik pregledal), bla je model IMOLA al nekaj takega (lep spojler odzadaj), tip je mel ceno takrat 470.000 SIT, pomoje bi mi jo takrat dal za 400 čukov, če bi jih naštel tam. Imela je še neke full dobre zice (kao neko usnje), pa na prvi pogled ni bla videt razbita. Od takrat dalje so mi 33-ke full dobre, pa boxer motor rula.[/quote]
Moj kolega ma to IMOLO rdečo- v glavnem ful zadovoljen!
Pa kr dobr gre za 1.3 mašino, sam velik olja požre!
[Sporočilo uredil/a mikey na dan 28.12.2002 ob 17:18 GMT]
mikey: A na sejmu v mariboru jo je kupo al kaj? Če bi jaz takrat mel dnar za njo, bi jo tut verjetno vzel. Glede porabe olja pa ni panike, razen če se pri auspuhu kadi moder dim.
Mel sem jaz 33 letnik 86. Bila pa je 1.5 QV, imela športno podvozje, športno armaturko, boxer mašino s 105 konji. Mel sem jo en teden, ker je še en teden glih bila registrirana. Prejle jo je pa mel od sestre fant. Ko sem jo prodal za drobiž, je onemu po treh dneh mašina zaribala.
Malo mi je bilo žal za tisti avto, ker je imela izvrstno lego na cesti, samo si nisem mogel privoščiti obnove, predvsem mašine. Edina stvar je bila, da mrzle mašine nisi smel terat do daske.
*bojci* je napisal/-a: Edina stvar je bila, da mrzle mašine nisi smel terat do daske.
sej to nobene ne smeš
Pa saj vem! Vendar alfa (vsaj tista) je bila ze zmučena in trošila olje kot bencin.
Za informacijo.... prav zaradi tega je onemu potem mašina zaribala, ker je zjutraj, 4. januarja pri minus nevemkoliko stopinj pod minus, nesegreto teral po cesti!
Mojmu bratu je alfa 155 150000km, 1,8TS zaribala. Mašina ful ohranjene, model prevoz že ene 20 km, mašina segreta, pa mu lepo počepne. Baje se je oljna pumpa zabasala. No pa vsakič ko sem jo peljal sem do 3. prestave vozil do blokade. Noge kar ne moreš dat dol z gasa. Drugač pa dobra lega na cesti, pa dobre bremze, sam 1,3 alfe baje rade crkavajo pa kurjo ole pa bencin(velik), pa itak je za bokser mašino normalno, da spije več olja kot navadna.
Sm mel možnost vozit tastaro 33 1.5, potegne ko noro. Sam je bla mal optika zjebana, in je avto do ene 80km/h ful treslo, pa nastavljiv volan mi je pri vzvratni vožnji na kolena padal .
Ja mi smo mel tut 33-ko 1.3 Boxer, mašina je mela ful hud zvok pa tud delala je vredu, sam kaj ko je karoserija rostala 100 na uro. Se vidi da so jih delal v južni Italiji. Klub temu da je mela sam 1.3 mašino je šla tok kokr ta 155-ka z 1.8 mašino.
PS:Za tiste ki majo alfe 155: A vas tut kej zajebava elektronika, pr moji gre kr ena stvar za drugo, pa kok se vam kej prižgana klima pozna na moči motorja(pospeševanje)?
Stikala za šipe, stikalo za ogrevanje zadnje šipe, centralno zaklepanje,..
Klima: A bi mi kdo vedu povedat zakaj klima ne hladi dovolj močno, ne piha dovolj mrzel zrak, filana je pa bila pred enim tednom pa ni nič boljše,...
Bi prosil kakšen koristen nasvet.
PS.: Pri kateri firmi oz. majstru filate klime? Na uradnem servisu pravijo da nimajo tapravega plina.