Blinder je napisal/-a:Ne razumem ljudi, ki bi dali tudi 5000 € več samo zato, da imajo enak avto a z eno leto mlajšim letom izdelave
thunderbolt je napisal/-a:Brett, na mobilu jih je veliko, leto ali manj starih z okoli 25k km. Poleg se enoletne tovarniske garancije imas se leto jamstva volvo select. Malo poisci.
Npr. preverjena avtohisa (sem tudi jaz svojega tam vzel):
https://link.mobile.de/sg4pDd7JSVgj2Tto9
brett je napisal/-a:
Kaj pa npr. Mazda CX-5 bencinar 194KM avt., Honda CR-V.
brett je napisal/-a:Osebno pa sem sicer pristaš novih vozil in ne rabljenih, še posebej pa iz uvoza.
aklan86 je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Ne razumem ljudi, ki bi dali tudi 5000 € več samo zato, da imajo enak avto a z eno leto mlajšim letom izdelave
To leti na mene? Leto star mi ni problem. Pogoj je tovarniška garancija.
tilzator je napisal/-a:Avto, ki izpolnjuje praktično vse te kriterije je - Ford S-Max. Uradno karavan, vozi se na podvozju Mondea zato je avto dinamično zelo ok. S prostorom prekaša večino vozil edino morda kakšnih Sharanov ne. Zadaj so trije sedeži, vsak se podira ločeno. Če vzameš hibrida se izogneš slabim Fordovim menjalnikom. Dve leti stari hibridi se gibajo v ceni med 30k in 40k - odvisno od prevoženih (od 15k do 60k) in opreme (Titanium, ST-Line in Vignale). Z razlogom jih je toliko na cesti.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov